The Danish Girl, Legend, Creed,Daddy's Home... Uw Cinereview - Actueel Cinema

   - 

The Danish Girl is het verhaal van de allereerste transseksueel maar in de eerste plaats een pakkend liefdesverhaal. Eddie Redmayne doet een overtuigende gooi naar een tweede Oscar op rij (na zijn rol als Stephen Hawking in The Theory of Everything).



Tom Hardy levert al even indrukwekkend werk in het misdaaddrama Legend. Daarin speelt hij de Britse tweelingbroers Kray, in de jaren ’60 de schrik van de Londense onderwereld.



Sylvester Stallone keert in Creed nog eens terug naar zijn rol als bokskampioen Rocky Balboa. Deze keer neemt hij een beloftevolle jonge bokser onder zijn vleugels, de zoon van een vroegere tegenstander.



Hoe moet je het als brave stiefpapa opnemen tegen een biologische vader die zo cool is als Mark Wahlberg? Dat komt Will Ferrell te weten in het hilarische Daddy’s Home.



Koen De Bouw en Titus De Voogdt reizen in de tragikomedie Broer naar Ierland om een rijke weduwe om te tuin te leiden. En om wraak te nemen op De Bouws verraderlijke broer Michel (Koen De Graeve).

 

13 minuten. Zo weinig heeft het gescheeld of een eenvoudige Duitse arbeider had in 1939 met een goed geplaatste bom Hitler vermoord. Het Duitse drama Elser vertelt het indringende verhaal.



Ook in het somptueuze drama Francofonia speelt de Tweede Wereldoorlog een hoofdrol. We zien hoe een Fransman en een Duitser alles in het werk stellen om de kunstschatten van het Louvre te beschermen.

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: