Radcliffe over verslaving: "Mensen vonden het grappig om Harry Potter dronken te zien" - Actueel Cinema

   - 

Daniel Radcliffe, de acteur die in zijn jeugd gestalte gaf aan Harry Potter, heeft op BBC Radio 4 openhartig gepraat over zijn alcoholverslaving. De Brit had er zelfs al last van tijdens de opnames van de laatste 'Harry Potter'-film, zo vertelt hij. 

Radcliffe verklaart zijn alcoholproblemen tijdens die laatste 'Harry Potter'-opnames deels door de onzekerheid die hem na het einde van de filmreeks te wachten stond. "De angst niet te weten wat ik daarna zou moeten doen, deed me panikeren. En dat verergerde alles", aldus de acteur.

Ondanks de problematische periode die hij beleefde, belicht de acteur ook de humoristische kant van zijn verhaal. "Mensen vonden het interessant als ik dronken werd, omdat ze het grappig vonden om Harry Potter dronken te zien." Sinds 2010 heeft Radcliffe geen druppel alcohol meer aangeraakt. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Harry Potter and the Chamber of Secrets

Harry Potter and the Chamber of Secrets

Familie, Fantasy, Avontuur  Regie: Chris Columbus Met: Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson Vlak voor zijn tweede jaar op de Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus wordt tovenaarsleerling Harry Potter door de elf Dobby gewaarschuwd dat zijn terugkeer op de school tot een ramp zal leiden. Harry gaat toch, en komt er achter dat hij nog steeds gehaat wordt door Professor Sneep... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: