Orlando Bloom: "Een man moet weten hoe zich te gedragen" - Actueel Cinema

   - 

Hollywood-acteur Orlando Bloom kan naar eigen zeggen absoluut geen begrip opbrengen voor mannelijk wangedrag in het licht van het #MeToo-debat. Hij betuigde zijn steun aan de beweging tijdens een interview met het tijdschrift GQ Style.

 "Ik vind het niet verwarrend, noch bijzonder ingewikkeld om te weten hoe je je als man goed gedraagt", aldus de Britse acteur. Bloom, bekend van kaskrakers als 'The Lord of the Rings' en 'Pirates of the Caribbean', zegt de #MeToo-beweging te beschouwen als "100 procent noodzakelijk". Het is waarschijnlijk niet mogelijk om elk individueel geval met de nodige hoeveelheid respect te behandelen, klinkt het nog. "Maar het zou veel erger zijn om de hele beweging in twijfel te trekken." (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: