Geen Emma Thompson in vervolgfilmpje Love Actually - Actueel Cinema

   - 

Emma Thompson gaat geen rol spelen in het korte vervolg van Love Actually dat speciaal voor het goede doel wordt gemaakt. De actrice speelde in de romantische komedie de vrouw van het personage van Alan Rickman, die vorig jaar overleed. Regisseur Richard Curtis en Thompson vonden het niet passend om haar karakter zo kort na zijn dood in de film te verwerken.

 "De regisseur schreef mij en zei: schat, we kunnen niets voor jou schrijven vanwege Rickman. En ik zei: natuurlijk, dat zou triest zijn", vertelt Thompson tegen de BBC. "Het is te vroeg. Het is volkomen terecht want het is voor Comic Relief en er is weinig komisch aan de dood van onze dierbare vriend, nog maar een jaar terug." Thompson heeft desondanks toch wel een idee over wat er zou zijn gebeurd met de personages. Hun karakters (Harry en Karen) zouden waarschijnlijk in therapie zijn, zo denkt ze. In de eerste Love Actually-film zet Rickman, die Harry speelt, hun huwelijk onder druk als hij een affaire blijkt te hebben met een collega.

Vorige week werd bekend dat Curtis werkt aan de korte film, speciaal voor zijn goede doel Comic Relief. Bijna alle belangrijke karakters keren terug en vertellen hoe het nu met ze gaat. Onder anderen Hugh Grant, Keira Knightley, Andrew Lincoln, Colin Firth, Liam Neeson en Rowan Atkinson maken hun opwachting. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Love Actually

Love Actually

Komedie, Romantisch  Regie: Richard Curtis Met: Hugh Grant, Emma Thompson, Liam Neeson,... LOVE ACTUALLY is niet zomaar een nieuwe romantische komedie... het zijn eigenlijk tien nieuwe romantische films in één! In de film zijn verschillende hartverwarmende en hilarische verhalen verweven, die zich allemaal afspelen in het hedendaagse Londen in de weken voor Kerstmis. Deze verhalen... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: