Filmografie Amber Heard

Biografie

Amber Laura Heard (Austin (Texas), 22 april 1986) is een Amerikaans actrice. Ze maakte in 2004 zowel haar filmdebuut in Friday Night Lights als haar televisiedebuut, met gastrolletjes in de series Jack & Bobby en The Mountain. 
Nadat Heard in 2004 begon een cv met filmrollen begon op te bouwen, voegde ze daar in 2008 een wat langere rol in een televisieserie aan toe. In Hidden Palms verscheen ze acht afleveringen als Greta Matthews. Daarnaast speelde ze eenmalige gastrollen in The O.C. (2005), Criminal Minds (2006) en Californication (2007). 
Heard speelt in films met name bijrollen. In All the Boys Love Mandy Lane had ze daarentegen een hoofdrol als het titelpersonage. Daarnaast vertolkt zede rol van 'Piper' in de film Drive Angry welke vanaf 24 februari 2011 in Nederland te zien zal zijn.

Filmografie Amber Heard

Aquaman - Fantasy, Avontuur
december 2018

Aquaman

Fantasy, Avontuur Regie: James WanMet: Jason Momoa, Amber Heard, Dolph Lundgren'Aquaman' volgt Arthur Curry, erfgenaam van het onderwaterkoninkrijk van Atlantis. Arthur zal uit de schaduw moeten treden en zich een ware leider moeten tonen als Heerser van de 7 Zeeën. Dit moet hij doen tussen een wereld aan de oppervlakte die de zee vernietigt en de spanningen binnen zijn eigen... Verder lezen...
The Joneses - Drama, Komedie
november 2010

The Joneses

Drama, Komedie Regie: Derrick BorteMet: Demi Moore, Amber Heard, David DuchovnyHet stel Steve en Kate Jones alles wat hun hartje begeert. Ze zijn rijk, hebben een groot huis, beide een goede baan en twee prachtige kinderen, Jenn en Mick, die erg populair zijn op school. Hier komt verandering in wanneer de buren hun in de gaten beginnen te houden.
Never Back Down - Actie
april 2008

Never Back Down

Actie Regie: Jeff WadlowMet: Sean Faris, Djimon Hounsou, Amber HeardSean Faris is een opstandige tiener. Wanneer hij aankomt op zijn nieuwe school wordt hij naar een ondergrondse vechtclub gelokt. Daar onmoet hij een oud martial arts expert (Djimon Hounsou) die besluit Sean onder zijn hoede te nemen en hem te trainen.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: