Filmografie : Jeff Wadlow

Filmografie jeff wadlow

Fantasy Island - Horror, Avontuur
februari 2020

Fantasy Island

Horror, Avontuur Regie: Jeff WadlowMet: Michael Peña, Maggie Q, Lucy Hale, Austin Stowell,...In Blumhouse's versie van Fantasy Island maakt de raadselachtige Mr. Roarke de geheime dromen van zijn gelukkige gasten waar in een luxueus en afgelegen tropisch resort. Maar wanneer de fantasieën in nachtmerries veranderen, moeten de gasten het mysterie van het eiland oplossen om te overleven.
Kick-Ass 2 - Actie
augustus 2013

Kick-Ass 2

Actie Regie: Jeff WadlowMet: Aaron Johnson, Christopher Mintz-Plasse,...Nu Kick-Ass (Aaron Taylor-Johnson) wereldberoemd is geworden met zijn idiote maar moedige superheldenacties, ontstaat er een spontane groep van nieuwe self-made superhelden met maskers, die allemaal de wereld willen redden... Deze nieuwe groep, 'Justice Forever', staat onder leiding van de badass... Verder lezen...
Never Back Down - Actie
april 2008

Never Back Down

Actie Regie: Jeff WadlowMet: Sean Faris, Djimon Hounsou, Amber HeardSean Faris is een opstandige tiener. Wanneer hij aankomt op zijn nieuwe school wordt hij naar een ondergrondse vechtclub gelokt. Daar onmoet hij een oud martial arts expert (Djimon Hounsou) die besluit Sean onder zijn hoede te nemen en hem te trainen.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: