Infos

Synopsis

De mysterieuze en licht ontvlambare Milton is tot alles bereid om de moordenaar van zijn dochter en kidnapper van zijn kleindochter te vinden. Samen met de verleidelijke Piper achtervolgt hij sekteleider Jonah King en zijn volgelingen, van Colorado tot Louisiana. Maar de jager is zelf ook een doelwit. Een vreemde man met bovennatuurlijk krachten, de Boekhouder genaamd, zit hem namelijk op de hielen. 
De lange rechte wegen van Louisiana worden zo het decor voor een ware vendetta, waarbij de ene achtervolging de andere verbergt. Zal Milton er in slagen om Jonah King bij te halen voordat de Boekhouder hem bij de lurven grijpt? Met de voet stevig op het gaspedaal geplant, begint Milton aan zijn missie. Hij heeft nog drie dagen voordat King en zijn sekte zijn kleindochter zullen offeren bij volle maan...

Video's van "Drive Angry 3D"

Fotogalerij "Drive Angry 3D" (8)

Drive Angry 3D - Foto 1 Drive Angry 3D - Foto 2 Drive Angry 3D - Foto 3 Drive Angry 3D - Foto 4 +3Drive Angry 3D - Foto 5 Drive Angry 3D - Foto 6 Drive Angry 3D - Foto 7 Drive Angry 3D - Foto 8

Uw mening

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws over "Drive Angry 3D"

Drive Angry 3D - Bespreking

Drive Angry 3D

Op een film als 'Drive Angry 3D' kan je veel aanmerken. Het gaat er inderdaad op geen enkele moment subtiel aan toe. De acteerprestaties zijn niet altijd van het hoogste niveau. De speciale effecten hadden af en toe beter gekund.
Nicolas Cage gooit alle remmen los in 'Drive Angry' - Actueel

Nicolas Cage gooit alle remmen los in 'Drive Angry'

Na 'My Bloody Valentine' -je weet wel, de 3D-horrorfilm waarin een dolgedraaide mijnwerker met een pikhouweel voor gruwelijke slachtpartijen zorgt- stellen scenarist Todd Farmer en regisseur Patrick Lussier hun nieuwste telg voor.

Andere films nu in de bioscoop...

Dark Waters - Actie

Dark Waters

Actie 

Newsletter

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Trailers

Onze selecties

Wedstrijden