5 series voor de fans van The Walking Dead

Hunker je naar meer series in hetzelfde genre als The Walking Dead? Wij maakten een overzicht van series in dezelfde stijl!
5 series voor de fans van The Walking Dead

Als politieagent Rick Grimes (Andrew Lincoln; “Strike Back”) wakker wordt in het ziekenhuis nadat hij is neergeschoten tijdens een achtervolging, lijkt alles verlaten. De bloemen naast zijn bed zijn verlept. Als hij naar buiten gaat om uit te zoeken wat er aan de hand is, vind hij een enorme hoeveelheid lijken naast het ziekenhuis. Als hij verdwaasd verder door het verlaten dorp loopt, komt hij Morgan Jones (Lennie James; “Jericho”) en zijn zoon tegen. Eerst wordt Rick door hen als vijand aangezien maar de twee besluiten hem toch op te vangen. Nadat Rick weer bijgekomen is, vertellen Lennie en zijn zoon wat er aan de hand is.

Hunker je naar meer series in hetzelfde genre als The Walking Dead? Wij maakten een overzicht van series in dezelfde stijl!

Outcast - Drama
2

Outcast

Drama | 2 seizoen(en)  | 20 aflevering(en)
2016
Regie: Robert KirkmanMet: Wrenn Schmidt, Patrick Fugit, Reg E. Cathey,...Outcast speelt Patrick Fugit de rol van Kyle Barnes, een jonge man die wordt geplaagd door een demonische bezetenheid sinds kinds af aan. Hij gaat op zoek naar antwoorden over zijn bezetenheid, tot hij achter een geheim komt dat het einde van de aarde kan betekenen.
Z Nation - Actie
3

Z Nation

Actie | 5 seizoen(en)  | 69 aflevering(en)
2014
Regie: Karl Schaefer & Craig EnglerMet: Keith Allan, Keith Allan, DJ Qualls,...Drie jaar nadat een zombievirus de Verenigde Staten verwoeste, moet een groep de enige bekende overlevende van New York naar Californië verhuizen waar het laatste functionerende virale lab wacht op zijn bloed. Zijn antilichamen zijn 's werelds laatste hoop op een vaccin. Echter bergt hij een donker... Verder lezen...
The 100 - Drama
4

The 100

Drama | 7 seizoen(en)  | 127 aflevering(en)
2014
Regie: Jason RothenbergMet: Marie Avgeropoulos, Richard Harmon, Eliza Taylor,...Deze show vindt plaats 100 jaar in de toekomst, wanneer de aarde is verlaten wegens radioactiviteit. De laatste overlevende mensen leven in de Ark in een baan om de planeet, maar de Ark heeft niet het eeuwige leven. Dus pakt het repressieve regime 100 overbodige jeugddelinquenten op, en stuurt ze... Verder lezen...
 

 Meningen

 Onze andere lijstjes


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: