The 100

(0 stemmen)
The 100
Seizoen 7 Seizoen 6 Seizoen 5 Seizoen 4 Seizoen 3 Seizoen 2 Seizoen 1

 Infos

Engelse titel : The 100
Geregisseerd door : Jason Rothenberg
In de zalen vanaf: 19 maart 2014
Speelduur: 43 minuten
Genre: Drama
Land : US (2014)

 VOD

Bekijk The 100 via video on demand/streaming.

 Synopsis

Deze show vindt plaats 100 jaar in de toekomst, wanneer de aarde is verlaten wegens radioactiviteit. De laatste overlevende mensen leven in de Ark in een baan om de planeet, maar de Ark heeft niet het eeuwige leven. Dus pakt het repressieve regime 100 overbodige jeugddelinquenten op, en stuurt ze naar de Aarde om te zien of de planeet nog bewoonbaar is.

 7 Seizoenen

Seizoen 7

30 afleveringen Deze show vindt plaats 100 jaar in de toekomst, wanneer de aarde is verlaten wegens radioactiviteit. De laatste overlevende mensen leven in de Ark in een baan om de planeet, maar de Ark heeft niet het eeuwige leven. Dus pakt het repressieve regime 100 overbodige jeugddelinquenten op, en stuurt ze naar de Aarde om te zien of de planeet nog bewoonbaar is. Alle afleveringen weergeven 7
Alle afleveringen weergeven 7 (30 afleveringen)
afleveringen 1 : Aflevering 1
afleveringen 2 : Aflevering 2
afleveringen 2 : The Garden
afleveringen 3 : Aflevering 3
afleveringen 4 : Aflevering 4
afleveringen 5 : Aflevering 5
afleveringen 6 : Aflevering 6
afleveringen 7 : Aflevering 7
afleveringen 8 : Aflevering 8
afleveringen 9 : Aflevering 9
afleveringen 9
afleveringen 10 : Aflevering 10
afleveringen 10 : Aflevering 10
afleveringen 11 : Aflevering 11
afleveringen 11 : Aflevering 11
afleveringen 12 : Aflevering 12
afleveringen 12
afleveringen 12 : Aflevering 12
afleveringen 13 : Aflevering 13
afleveringen 13 : Aflevering 13
afleveringen 13
afleveringen 14 : Aflevering 14
afleveringen 14
afleveringen 14 : Aflevering 14
afleveringen 14
afleveringen 15 : Aflevering 15
afleveringen 15 : Aflevering 15
afleveringen 16 : Aflevering 16
afleveringen 16 : Aflevering 16
afleveringen 16

Seizoen 6 (2019)

13 afleveringen  | Uitzendingen : 30/04/2019 Deze show vindt plaats 100 jaar in de toekomst, wanneer de aarde is verlaten wegens radioactiviteit. De laatste overlevende mensen leven in de Ark in een baan om de planeet, maar de Ark heeft niet het eeuwige leven. Dus pakt het repressieve regime 100 overbodige jeugddelinquenten op, en stuurt ze naar de Aarde om te zien of de planeet nog bewoonbaar is. Alle afleveringen weergeven 6
Alle afleveringen weergeven 6 (13 afleveringen)
Sanctum
afleveringen 1 : Sanctum
Na een cryo-slaap van een eeuw beginnen de overlevenden de wonderen en de raadselachtige gevaren van hun mysterieuze nieuwe thuis te verkennen: de planeet Alpha.
Red Sun Rising
afleveringen 2 : Red Sun Rising
Het plan van Clarke en Bellamy om de verduistering te overleven mislukt al snel. Raven heeft hulp van Diyoza nodig om een aanval aan boord van de Eligius IV te stoppen.
The Children of Gabriel
afleveringen 3 : The Children of Gabriel
Clarke probeert diplomatiek om te gaan met de behoedzame leider van Sanctum. Buiten de barrière vormt een mysterieuze groep overvallers een bedreiging voor het schip.
The Face Behind the Glass
afleveringen 4 : The Face Behind the Glass
De mysterieuze vernieuwingsviering in Sanctum lijkt een nieuwe start voor Clarke en de anderen, maar er wacht een nare verrassing. Octavia plant een gewaagde ontsnapping.
The Gospel of Josephine
afleveringen 5 : The Gospel of Josephine
Jordan onderzoekt Sanctum. Ondertussen ontdekken Octavia en Diyoza de bedreigingen van de nieuwe planeet "Firsthand". Ten slotte, steken Bellamy en Clarke de koppen bijeen.
Memento Mori
afleveringen 6 : Memento Mori
Diyoza leert meer over de mysterieuze kinderen van Gabriel terwijl Abby blijft zoeken naar een manier om Kane te redden.
Nevermind
afleveringen 7 : Nevermind
Clarkes verleden haalt haar in.
The Old Man and The Anomaly
afleveringen 8 : The Old Man and The Anomaly
Octavia en Diyoza banen zich een weg naar de mysterieuze anomalie op zoek naar de oude man. Ondertussen heeft Murphy een aanbod voor Emori.
What You Take With You
afleveringen 9 : What You Take With You
Bellamy moet zich met een onwaarschijnlijke metgezel in vijandelijk gebied begeven. Ondertussen moet Octavia haar verleden confronteren.
Aflevering 10
afleveringen 10 : Aflevering 10
Aflevering 11
afleveringen 11 : Aflevering 11
Aflevering 12
afleveringen 12 : Aflevering 12
Aflevering 13
afleveringen 13 : Aflevering 13

Seizoen 5 (2018)

13 afleveringen  | Uitzendingen : 24/04/2018 Deze show vindt plaats 100 jaar in de toekomst, wanneer de aarde is verlaten wegens radioactiviteit. De laatste overlevende mensen leven in de Ark in een baan om de planeet, maar de Ark heeft niet het eeuwige leven. Dus pakt het repressieve regime 100 overbodige jeugddelinquenten op, en stuurt ze naar de Aarde om te zien of de planeet nog bewoonbaar is. Alle afleveringen weergeven 5
Alle afleveringen weergeven 5 (13 afleveringen)
Eden
afleveringen 1 : Eden
Clarke probeert te overleven op een verlaten, verschroeide aarde, terwijl haar vrienden in de ruime eindelijk nieuwe hoop krijgen.
Red Queen
afleveringen 2 : Red Queen
Octavia ziet zich genoodzaakt om gebruik te maken van de hulp van een onwaarschijnlijke bondgenoot, wanneer de toekomst van de bunker en alle inzittenden bedreigd wordt.
Sleeping Giants
afleveringen 3 : Sleeping Giants
Bellamy leidt de onderneming die een potentiële weg huiswaarts onderzoekt. Ondertussen proberen Clark en Madi om te gaan met een nieuwe, onzekere bedreiging voor hun thuis.
Pandora's Box
afleveringen 4 : Pandora's Box
De helden worden gedwongen om te vertrouwen op de hulp van de gevaarlijke nieuwe inwoners van Shallow Valley. De resultaten van hun hulp zijn verrassend.
Shifting Sands
afleveringen 5 : Shifting Sands
Octavia leidt haar mensen naar Shallow Valley, tegen de waarschuwingen van Clark en Bellamy in. Ondertussen krijgen Kane en Abby met een nieuwe reeks uitdagingen te maken.
Exit Wounds
afleveringen 6 : Exit Wounds
Kane's poging om zichzelf nuttig te maken, zorgt ervoor dat spanningen ontstaan tussen Wonkru en Octavia. Madi krijgt te maken met een onverwachte dreiging, waardoor Clarke een onwaarschijnlijk bondgenootschap moet sluiten.
Acceptable Losses
afleveringen 7 : Acceptable Losses
Clarke en Bellamy doen een wonderbaarlijke ontdekking over Wonkru's gevechtsstrategieën, terwijl Echo haar vriendschap met Raven riskeert om haar missie te volbrengen.
Secret Weapon
afleveringen 8 : Secret Weapon
Clarke's vastberadenheid om Madi te beschermen, zorgt ervoor dat Bellamy in een onmogelijke positie belandt.
Sic Semper Tyrannis
afleveringen 9 : Sic Semper Tyrannis
De toenemende breuken binnen Wonkru dreigen voor eens en altijd te exploderen. Ondertussen start Murphy een brand in Shadow Valley en dat leidt tot catastrofale gevolgen.
The Warriors Will
afleveringen 10 : The Warriors Will
Monty probeert Wonkru een alternatief voor zowel de oorlog als voor de vallei te laten zien. Ondertussen gaat Abby's gezondheid achteruit en hetzelfde geldt voor McCreary's geduld.
The Dark Year
afleveringen 11 : The Dark Year
Wanneer Clarke zich haast om Abby te redden, komt ze meer te weten over de problemen waar Wonkru mee te maken heeft gekregen in de bunker en de onmogelijke beslissingen die zij hebben moeten nemen in het duistere jaar.
Damocles (Part 1)
afleveringen 12 : Damocles (Part 1)
Octavia bereidt haar mensen voor op de oorlog. Achter de vijandige linies moeten de helden hun onderlinge onenigheden overwinnen om Wonkru te redden van uitsterving.
Damocles (Part 2)
afleveringen 13 : Damocles (Part 2)
Clarke en haar vrienden zullen alles moeten riskeren om nog één laatste gevecht om te overleven te doorstaan. Het blijkt echter dat er nog een duisterder gevaar op de loer ligt...

Seizoen 4 (2017)

13 afleveringen  | Uitzendingen : 02/01/2017 Deze show vindt plaats 100 jaar in de toekomst, wanneer de aarde is verlaten wegens radioactiviteit. De laatste overlevende mensen leven in de Ark in een baan om de planeet, maar de Ark heeft niet het eeuwige leven. Dus pakt het repressieve regime 100 overbodige jeugddelinquenten op, en stuurt ze naar de Aarde om te zien of de planeet nog bewoonbaar is. Alle afleveringen weergeven 4
Alle afleveringen weergeven 4 (13 afleveringen)
Echoes
afleveringen 1 : Echoes
Nadat werd onthuld dat de Aarde over zes maanden onbewoonbaar zal zijn, moeten Clarke en haar vrienden bedenken hoe ze verdergaan. De eerste belangrijke keuze waar ze voor komen te staan is de vraag of ze ALIE's bericht moeten verspreiden of juist voor zichzelf houden om chaos te voorkomen.
Heavy Lies the Crown
afleveringen 2 : Heavy Lies the Crown
De last van een leider zijn valt Bellamy en Clarke zwaar als verschillende uitdagingen hen ertoe dwingen te besluiten wie zal leven en wie zal sterven.
The Four Horseman
afleveringen 3 : The Four Horseman
Jaha brengt Clarke en Bellamy op een pad naar mogelijke verlossing. Ondertussen lopen de gemoederen hoog op in Arkadia en Polis.
A Lie Guarded
afleveringen 4 : A Lie Guarded
Clarke's besluit over wie blijft leven zorgt voor spanningen binnen Arcadia. Jasper draait door als de Zwarte Regen drupt. Bellamy en zijn vrienden worden berecht voor hun misdaden tegen de Ice Nation.
The Tinder Box
afleveringen 5 : The Tinder Box
Clarke sluit een wanhopige deal om een oorlog te voorkomen en het voortbestaan van haar volk te waarborgen.
We Will Rise
afleveringen 6 : We Will Rise
Clarke en Roan moeten samenwerken in vijandig gebied om een waardevolle aanwinst naar Abby en haar team te brengen.
Gimme Shelter
afleveringen 7 : Gimme Shelter
Clarke's aankomst op het eiland neemt al gauw een vervelende wending. Ondertussen probeert Bellamy verdere voorvallen in Arkadia te voorkomen.
God Complex
afleveringen 8 : God Complex
Na een teleurstellende ontdekking vragen Clarke en Abby zich af hoe ver ze bereid zijn te gaan. Ondertussen stuit Jaha op een aanwijzing over de mysterieuze Second Dawn.
DNR
afleveringen 9 : DNR
Jasper en Bellamy gaan op een queeste. Ondertussen heeft Clarke het lastig om de vrede te bewaren nadat men te horen heeft gekregen over de ontdekking van Jaha.
Die All, Die Merrily
afleveringen 10 : Die All, Die Merrily
Octavia, Roan en strijders van elke clan voeren een rituele strijd tot de dood om de bunker, maar niet iedereen speelt volgens de regels.
The Other Side
afleveringen 11 : The Other Side
Octavia houdt de clans voorlopig tegen terwijl Bellamy zich verzet tegen Clarke's plannen voor de bunker. Monty probeert Jasper te redden. Raven vindt onverwachts hoop.
The Chosen
afleveringen 12 : The Chosen
Clarke en Bellamy leiden een gevaarlijke missie om Raven te redden. Kane en Joshua krijgen ruzie over het selecteren van overlevenden. Abby neemt een noodlottig besluit.
Praimfaya
afleveringen 13 : Praimfaya
Wanneer Praimfaya toeslaat, neemt Octavia de leiding over in de bunker en probeert Raven met Clarke's gestrande team op het laatste moment te ontsnappen om te overleven.

Seizoen 3 (2016)

17 afleveringen  | Uitzendingen : 21/01/2016 Deze show vindt plaats 100 jaar in de toekomst, wanneer de aarde is verlaten wegens radioactiviteit. De laatste overlevende mensen leven in de Ark in een baan om de planeet, maar de Ark heeft niet het eeuwige leven. Dus pakt het repressieve regime 100 overbodige jeugddelinquenten op, en stuurt ze naar de Aarde om te zien of de planeet nog bewoonbaar is. Alle afleveringen weergeven 3
Alle afleveringen weergeven 3 (17 afleveringen)
Wanheda (Part 1)
afleveringen 1 : Wanheda (Part 1)
Drie maanden zijn verstreken sinds de tragedie bij Mount Weather, en onze helden komen te weten dat er nu een prijs op het hoofd van Clarke staat. Wat Clarke niet weet is dat een team, geleid door Bellamy en Kane, diep het Grounder-gebied in reist om haar te redden. Ondertussen vindt Murphy zijn weg naar het landhuis, maar stuit daar op een heel andere Jaha, op een heel andere missie.
Wanheda (Part 2)
afleveringen 2 : Wanheda (Part 2)
Bellamy en Kane riskeren hun leven om Clarke te redden. Abby twijfelt of ze Mount Weather moeten gebruiken als medische faciliteit. Ondertussen plant Murphy om zijn voormalige bondskanselier te bedriegen.
Ye Who Enter Here
afleveringen 3 : Ye Who Enter Here
Clarke worstelt met een beslissing. Bellamy leert dat iets niet is wat het lijkt. Ondertussen plant Murphy een complot om zijn voormalige Chancellor te verraden.
Watch the Thrones
afleveringen 4 : Watch the Thrones
Clarke ontdekt het meesterbrein achter een slinks plan. Kane worstelt om de vrede te bewaren. Ondertussen zorgt het verdriet van Jasper dat hij roekeloos gedrag vertoont.
Hakeldama
afleveringen 5 : Hakeldama
Clarke's hoop op vrede wordt in diggelen geslagen door een nieuwe bedreiging. Raves wordt een doelwit. Ondertussen is Murphy bezig met een gevaarlijke oplichterij.
Bitter Harvest
afleveringen 6 : Bitter Harvest
Clarke neigt de ene keer naar wraak en de andere keer naar vergiffenis en het maakt hem kapot. Ondertussen werken Kane en Octavia samen om een grote ramp te voorkomen, terwijl Abby zich zorgen blijft maken over Raven.
Thirteen
afleveringen 7 : Thirteen
Lexa probeert de vrede te bewaren tussen de clans, terwijl Clarke achter een waarheid komt die alles in een ander perspectief plaatst.
Terms and Conditions
afleveringen 8 : Terms and Conditions
Kane is op zoek naar een manier om de zaken op een vreedzame manier aan te pakken maar hij beseft al snel dat hij gedwongen wordt om zijn toevlucht te nemen tot drastische maatregelen. Ondertussen vermoedt Pike dat er een lek is binnen de muren van Arkadia. Raven heeft een plan en vraagt Jasper om hulp.
Stealing Fire
afleveringen 9 : Stealing Fire
Clarke ontdekt een schrikbarende waarheid en Octivia wordt gedwongen een belissing te maken die desastreuze consequenties kan hebben. Ondertussen hebben Kane en Abby een speciaal momentje samen.
Stealing Fire
afleveringen 9 : Stealing Fire
Fallen
afleveringen 10 : Fallen
Jaha maakt gebruik van een beangstigende nieuwe methode om Abby te overtuigen mee te helpen met het bereiken van zijn doel. Kane is bezig met een missie, en Bellamy wordt geraakt door de harde waarheid. Ondertussen komt Monty terecht in een moeilijke situatie, en probeert Jasper iemand te redden.
Nevermore
afleveringen 11 : Nevermore
Alie zorgt ervoor dat de donkere kant van Raven naar buiten komt, terwijl Jasper's woede maar blijft aanzwellen. Ondertussen zoekt Octavia naar wat haar plek op de wereld is en Monty wordt gedwongen een lastige beslissing te maken.
Demons
afleveringen 12 : Demons
Jaha keert terug naar Polis, en Murphy heeft een verrassende ontmoeting. Ondertussen ontdekt Octavia een aanwijzing.
Join or Die
afleveringen 13 : Join or Die
Clarke is op missie, een missie die alles kan veranderen. Ondertussen verkrijgt Murphy meer inzicht, dit vergroot zijn kansen op overleving.
Red Sky at Morning
afleveringen 14 : Red Sky at Morning
Clarke, Bellamy, Octavia en Jasper raken een wegversperring. Ondertussen doen Raven en Monty een belangrijke ontdekking.
Perverse Instantiation (Part 1)
afleveringen 15 : Perverse Instantiation (Part 1)
Clarke vindt hoop op de meest onwaarschijnlijke plek. Alie's masterplan komt bij elkaar.
Perverse Instantiation (Part 2)
afleveringen 16 : Perverse Instantiation (Part 2)
De helden beginnen de realiteit over hun tragische situatie onder ogen te zien. Iedereen bereidt zich voor een laatste confrontatie.

Seizoen 2 (2014)

16 afleveringen  | Uitzendingen : 22/10/2014 Deze show vindt plaats 100 jaar in de toekomst, wanneer de aarde is verlaten wegens radioactiviteit. De laatste overlevende mensen leven in de Ark in een baan om de planeet, maar de Ark heeft niet het eeuwige leven. Dus pakt het repressieve regime 100 overbodige jeugddelinquenten op, en stuurt ze naar de Aarde om te zien of de planeet nog bewoonbaar is. Alle afleveringen weergeven 2
Alle afleveringen weergeven 2 (16 afleveringen)
The 48
afleveringen 1 : The 48
Clarke is nog steeds alleen in de witte kamer en probeert haar bizarre omstandigheden te begrijpen, terwijl het lot van Bellamy, Finn en Raven ongewis is. Het plan van Lincoln en Octavia wordt gedwarsboomd terwijl een vijand terugkeert. Ondertussen krijgen Abby, Kane en de overlevenden van de Ark met fysieke en morele dilemma's te maken in hun gevaarlijke en mooie nieuwe wereld.
Inclement Weather
afleveringen 2 : Inclement Weather
Een achterdochtige Clarke confronteert President Dante Wallace en eist antwoorden. Kane ondervraagt een van de 100 en Abby voert een noodoperatie uit. Ondertussen wordt Octavia gewelddadig in haar zoektocht naar Lincoln.
Reapercussions
afleveringen 3 : Reapercussions
Wanneer Clarke ontdekt dat een gruwelijk project wordt uitgevoerd in de ziekenhuisafdeling van Mount Weather vormt ze een team met een onwaarschijnlijke bondgenoot. Nadat Abby een misdaad opbiecht, geeft Kane de opdracht haar wreed te straffen. Ondertussen waarschuwt Monty een afgeleide Jasper dat Clarke misschien in gevaar is. Octavia vecht verder in haar zoektocht naar Lincoln.
Many Happy Returns
afleveringen 4 : Many Happy Returns
Nadat ze verraden is door iemand die ze vertrouwde, neemt Clarke het heft in eigen handen en toont aan dat ze zich niet zomaar overgeeft. Bellamy, Finn en Murphy moeten zich haasten om een vreemde te redden. Ondertussen stijgen de spanningen tussen Raven en Wick als ze samenwerken en een onverwachte reünie volgt.
Human Trials
afleveringen 5 : Human Trials
Kane leidt een missie om vrede te stichten met de Grounders. Ondertussen gaat Jasper akkoord met een riskant experiment, Lincoln vergaat van de pijn en President Dante Wallace geeft een waarschuwing. Finn's zoektocht naar Clarke neemt drastische vormen aan.
Fog of War
afleveringen 6 : Fog of War
Spanningen tussen Clarke en Finn lopen hoog op, terwijl Raven ontdekt dat Mount Weather hun communicatiesystemen belemmert. Ondertussen ontdekken Jasper en Monty de waarheid over wat er werkelijk gebeurt in Mount Weather, en Octavia ondergaat haar ergste nachtmerrie. President Dante Wallace krijgt te maken met verraad uit onverwachte hoek.
Long Into an Abyss
afleveringen 7 : Long Into an Abyss
Wanneer Abby en Jaha elkaar hun regels proberen op te leggen, komt Clarke met een plan om de aanval van de Grounders tegen te houden. In Mount Weather plannen Jasper, Monty, Miller en Harper hun ontsnapping op het moment dat Dr. Tsing en Cage dodelijke experimenten uitvoeren.
Spacewalker
afleveringen 8 : Spacewalker
Clarke keert terug naar kamp Jaha met verwoestend nieuws. Finn heeft moeite met de nasleep van zijn acties. Abby verzamelt informatie van een onvermoede bron en maakt zich klaar voor een gevecht. Ondertussen onthullen flashbacks de relatie van Finn en Raven op de Ark.
Remember Me
afleveringen 9 : Remember Me
Clarke sluit een overeenkomst met Lexa en Indra. Abby en Kane zien in dat ze zelf geen beslissingen kunnen nemen. Een ziedende Raven is haar emoties niet de baas. Een doortastende zet bedreigt de nieuwopgezette alliantie tussen de Sky-mensen en de Grounders, terwijl een bekend gezicht Clarke achtervolgt. Ondertussen op Mount Weather komt Monty met een riskant plan.
Survival of the Fittest
afleveringen 10 : Survival of the Fittest
Levens staan op het spel als Clarke en Lexa een nieuwe vijand ontmoeten. Bellamy en Lincoln spreken af samen te werken om bij Mount Weather in te breken. Murphy helpt Jaha met zijn verleden. Ondertussen doet Indra een niet te weigeren voorstel aan Octavia.
Coup de Grâce
afleveringen 11 : Coup de Grâce
De poging van Bellamy en Lincoln om bij Mount Weather naar binnen te glippen heeft ernstige gevolgen. Abby vecht om de baas te blijven, terwijl Clarke zich klaarmaakt voor haar nieuwe leidersrol. Wanneer Monty en Harper er niet zijn, confronteert Jasper President Wallance en eist antwoorden.
Rubicon
afleveringen 12 : Rubicon
Spanningen tussen Clarke en Abby lopen op als Clarke de grens overschrijdt. Raven helpt Bellamy Mount Weather in kaart te brengen. Jaha en Murphy ontmoeten een vreemdeling waar wellicht meer achter schuilt dan op eerste oog duidelijk is. Octavia is bereid te vechten voor degene van wie ze houdt. Intussen staat de situatie in Mount Weather op springen.
Resurrection
afleveringen 13 : Resurrection
Clarke begint aan Lexa's leiderschapsbeslissingen te twijfelen. Abby heeft moeite met een gewonde Kane. Indra blijft Octavia pushen. Ondertussen neemt Jasper in Mount Weather de rol van leider over.
Bodyguard of Lies
afleveringen 14 : Bodyguard of Lies
Tijdens de voorbereiding voor het gevecht hebben Clarke en Lexa een verhitte discussie. Wanhopig voor hulp heeft Raven Wick opgeroepen naar de machinekamer. Jaha en Murphy komen een hachelijke wegversperring tegen. Intussen begint voor Bellamy de tijd te dringen.
Blood Must Have Blood (Part 1)
afleveringen 15 : Blood Must Have Blood (Part 1)
Clarke en Lexa bereiden zich voor op de strijd, terwijl Raven en Wick een grote tegenslag ondervinden. Intussen moeten Octavia en Lincoln elk een cruciale beslissing nemen. In Mount Weather zijn Jasper en Maya getuige van een gruwelijke daad, komt Bellamy een belofte na en brengt Cage belangrijke informatie naar buiten.
Blood Must Have Blood (Part 2)
afleveringen 16 : Blood Must Have Blood (Part 2)
De reis naar de Stad van Licht duurt voort en Murphy is geschokt door de handelingen van Jaha. Clarke krijgt hulp uit onverwachte hoek, een bezoeker verrast Octavia en bij Lincoln zit het mee. Onderwijl zet Cage zijn missie voort en zitten Bellamy en de groep in een benarde situatie.

Seizoen 1 (2014)

13 afleveringen  | Uitzendingen : 19/03/2014 Deze show vindt plaats 100 jaar in de toekomst, wanneer de aarde is verlaten wegens radioactiviteit. De laatste overlevende mensen leven in de Ark in een baan om de planeet, maar de Ark heeft niet het eeuwige leven. Dus pakt het repressieve regime 100 overbodige jeugddelinquenten op, en stuurt ze naar de Aarde om te zien of de planeet nog bewoonbaar is. Alle afleveringen weergeven 1
Alle afleveringen weergeven 1 (13 afleveringen)
Pilot
afleveringen 1 : Pilot
97 jaar geleden werd planeet Aarde gedecimeerd door de nucleaire Armageddon, de bevolking vernietigend. De enige overlevenden waren de 400 inwoners van 12 internationale ruimtestations die op dat moment rond de aardbol waren. Drie generaties werden in de ruimte geboren, de overlevenden zijn nu 4.000 in getal, en de voorraden slinken in hun stervende "Ark". Onder de 100 jonge ballingen zijn Clarke, een slimme tienerdochter van de Ark's hoofdarts, de waaghals Finn; het broer/zus duo Bellamy en Octavia, wiens illegale verwantschap hun altijd de grenzen van de reglementen doet opzoeken; de losbandige Jasper en de vindingrijke Monty.
Earth Skills
afleveringen 2 : Earth Skills
Nadat ze ontdekken dat Jasper toch wellicht in leven is, gaan Clarke, Bellamy, Octavia, Finn en Monty op pad om hun vriend te vinden, en zijn geschokt over wat ze aantreffen. Ondertussen op de Ark is Abby vastbesloten om naar de Aarde te gaan, en neemt Raven aan om een ontsnappingsvoertuig te bouwen.
Earth Kills
afleveringen 3 : Earth Kills
In een wanhopige poging om Jasper's geinfecteerde wonden te verplegen gaan Clarke, Finn en Wells op zoek naar een zeewier-antibioticum. Bellamy en zijn bemanning gaan op jacht naar voedsel, en worden vergezeld door Charlotte, een schattig 13-jarig kind dat zich veilig waant onder Bellamy's bescherming.
Murphy's Law
afleveringen 4 : Murphy's Law
Na de schokkende dood van een van hen groeien Clarke en Finn dichter naar elkaar toe wanneer ze een manier proberen te vinden om met de Ark te communiceren. Bellamy moet voorkomen dat de groep elkaar te lijf gaat wanneer het leven op Aarde een stuk slechter wordt. Ondertussen riskeert Abby om zelf "afgedreven" te worden wanneer ze Raven de kans geeft zich in een reddingspod naar de Aarde te verbergen.
Twilight's Last Gleaming
afleveringen 5 : Twilight's Last Gleaming
Clarke's nieuwe romance met Finn wordt bedreigd. Octavia krijgt een klap op haar hoofd en wordt wakker terwijl een Grounder haar in de gaten houden. Op de Ark ontvouwt Abby Kane's plan om de bevolking op de Ark te verkleinen. Jaha en Abby merken een signaal op en realiseren zich dat op z'n minst enkelen van de 100 nog in leven moeten zijn op Aarde.
His Sister's Keeper
afleveringen 6 : His Sister's Keeper
Bellamy leidt zijn bemanning naar Grounder-gebied als ze zoeken naar Octavia. Raven is zich bewust van de innige relatie tussen Finn en Clarke. Ondertussen onthullen flashbacks de jeugd van Bellamy en Octavia in de Ark.
Contents Under Pressure
afleveringen 7 : Contents Under Pressure
Clarke en Raven maken contact met de Ark, en Abby gidst Clarke door een gevaarlijk deel in een wanhopige poging om een van hun te redden. Ondertussen op de Ark wordt Abbey uit de Raad verwijderd, voormalig kanselier Diana Sydney neemt haar plaats in. Jaha onthult aan Abby dat er niet genoeg reddingssloepen zijn voor iedereen om naar de Aarde te gaan. Kane probeert om te gaan met de schuld ten aanzien van zijn recente beslissing.
Day Trip
afleveringen 8 : Day Trip
Clarke en Bellamy gaan op een missie om voorraden voor de komende winter te vinden. Sommigen van de 100 eten per ongeluk noten met sterke hallucinerende werking en verliezen de kijk op de realiteit. Ondertussen pakt Octavia de kans om een vriend te helpen ontsnappen, en een verschrikkelijke gebeurtenis brengt Clarke en Bellamy dichter bij elkaar. Op de Ark geeft Commander Shumway iemand van de 100 de opdracht een van hen te doden.
Unity Day
afleveringen 9 : Unity Day
Clarke en Finn proberen vrede met de Grounders te stichten, maar de hel breekt los als Bellamy, Jasper en Raven opdagen, gewapend en klaar voor de strijd. Octavia en Lincoln groeien nader tot elkaar, terwijl een tragedie zich afspeelt tijdens het vieren van Unity Day op de Ark.
I Am Become Death
afleveringen 10 : I Am Become Death
Murphy keert terug naar het kamp en stelt gevangen en gemarteld te zijn door de Grounders, waarbij Clarke en Bellamy elk hun eigen ideeën hebben over hoe ze met zijn terugkeer om moeten gaan. Octavia slipt weg om Lincoln te vinden en komt terug met een stevige waarschuwing voor de 100. Ondertussen treft een mysterieus virus het kamp waardoor velen in quarantaine moeten.
The Calm
afleveringen 11 : The Calm
Met weinig voedsel in het kamp leiden Clarke en Finn een groep om naar voedsel te zoeken, en komen uit in een hachelijke situatie. Met Finn's leven in gevaar, maakt Clarke een doordachte beslissing. Ondertussen doet Raven aan Bellamy een niet te weigeren voorstel. Op de Ark riskeert Kane zijn leven.
We Are Grounders (Part 1)
afleveringen 12 : We Are Grounders (Part 1)
Clarke en Finn ontsnappen uit een gevaarlijke situatie waarna ze te maken krijgen met een nieuwe vijand. Bellamy wil op heroïsche wijze Jasper redden. Raven komt opnieuw in gevaar en Murphy krijgt eindelijk zijn wraak. Ondertussen accepteren de overgeblevenen op de Ark langzaam het onvermijdelijke.
We Are Grounders (Part 2)
afleveringen 13 : We Are Grounders (Part 2)
Clarke smeekt Bellamy om het juiste te doen als het conflict oplaait. Bellamy dwingt Octavia om een moeilijk besluit te nemen. Raven en Jasper werken tegen de klok en Finn neemt een dapper besluit. Ondertussen komt er een verbijsterend einde aan de situatie op de Ark.

 Casting

Marie Avgeropoulos

Octavia Blake
Richard Harmon

John Murphy
Eliza Taylor

Clarke Griffin
Bob Morley

Bellamy Blake
Lindsey Morgan

Raven Reyes
Paige Turco

Councilwoman Dr. Abigail Griffin
Kat Ruston

Sierra Royal Guard
JR Bourne

Russell Lightbourne VII / Sheidheda
Chuku Modu

Gabriel Santiago
Jarod Joseph

Nathan Miller
Ivana Mili?evi?

Charmaine Diyoza
Lola Flanery

Madi Griffin
Lola Flanery

Madi Griffin
Lola Flanery

Madi Griffin
Lola Flanery

Madi Griffin

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Al het nieuws over "The 100"

Dit is de favoriete Netflix Original van de Belg - Actueel
Actueel

Dit is de favoriete Netflix Original van de Belg

Netflix biedt natuurlijk niet alleen klassiekers aan, maar maakt ook zelf content: de intussen welbekende Netflix Originals. Dailywireless was benieuwd welke Netflix Originals het populairst zijn in welk land. Ze gingen op onderzoek uit en kwamen tot opzienbarende resultaten. Verder lezen...

 Series in hetzelfde genre

Ragnarok - Drama
2

Ragnarok

Drama | 3 seizoen(en)  | 24 aflevering(en)
2020
Regie: Adam PriceMet: Theresa Frostad Eggesbø, David Alexander Sjøholt,...In het kleine fictieve stadje Edda worden volwassen mensen gedwongen te reageren op klimaatveranderingen. De ijskappen smelten met een snelheid die niemand had verwacht. De wereld maakt lange periodes van droogte door en de winters zijn te warm. Steeds vaker ervaren mensen extreme koude... Verder lezen...
Succession - Drama
4

Succession

Drama | 3 seizoen(en)  | 36 aflevering(en)
2018
Regie: Jesse ArmstrongMet: Brian Cox, Jeremy Strong, Kieran Culkin, Sarah Snook,...De familie Roy, bestaande uit vader Logan (Brian Cox) en zijn vier kinderen, beheert een van de grootste media en entertainment bedrijven ter wereld: Waystar Royco. Als 80-jarige begint vader Logan fouten te maken. De mediamagnaat zal plaats moeten maken voor een opvolger. Maar wie? En ziet hij dat... Verder lezen...
The Blacklist - Drama
6

The Blacklist

Drama | 10 seizoen(en)  | 256 aflevering(en)
2013
Regie: Jon BokenkampMet: Megan Boone, Diego Klattenhoff, James Spader,...'s Werelds meest gezochte crimineel geeft zichzelf aan en biedt aan om iedereen aan te geven met wie hij ooit heeft gewerkt. Zijn enige voorwaarde is dat hij alleen werkt met de nieuwgeslagen FBI agent met wie hij geen connectie lijkt te hebben
9-1-1 - Drama
8

9-1-1

Drama | 7 seizoen(en)  | 120 aflevering(en)
2018
Regie: Ryan Murphy & Brad FalchukMet: Connie Britton, Peter Krause, Angela Bassett,...9-1-1 onderzoekt de ervaringen van de politie, ambulancepersoneel en brandweerlieden die onder hoge druk moeten werken. Onder de meest extreme omstandigheden komen zij terecht in beangstigende, schokkende en hartverscheurende situaties. Daarnaast hebben zij natuurlijk ook nog een eigen privéleven.... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: