Infos

Engelse titel : Top Gun: Maverick
Geregisseerd door : Joseph Kosinski
In de zalen vanaf: 25 mei 2022
Speelduur: 132 minuten
Genre: Actie
Land : Verenigde Staten (2019)
Originele taal: Engels

 Synopsis

Na meer dan dertig jaar dienst als een van de top piloten van de marine, is Pete "Maverick" Mitchell (Tom Cruise) waar hij thuishoort. Hij draagt de fakkel over aan een heldhaftige testpiloot en doet afstand van de promotie waar hij recht op had. 
 
Wanneer hij Top Gun-afgestudeerden traint voor een speciale missie, ontmoet Maverick Lt. Bradley Bradshaw (Miles Teller), roepnaam: 'Rooster', de zoon van Maverick's overleden vriend Lt. Nick Bradshaw, ook bekend als 'Goose'. 
 
Met een onzekere toekomst en een bewogen verleden, moet Maverick zijn diepste angsten trotseren. Deze vloeien voort uit een missie die de ultieme opoffering vereist van degenen die worden uitgekozen om ermee te vliegen.

 VOD

Bekijk Top Gun: Maverick via video on demand/streaming.

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Al het nieuws over "Top Gun: Maverick"

'Top Gun: Maverick' levert meer dan 1 miljard dollar op - Actueel
Actueel

'Top Gun: Maverick' levert meer dan 1 miljard dollar op

De Amerikaanse film 'Top Gun: Maverick' heeft wereldwijd al meer dan 1 miljard dollar opgeleverd. Het is de eerste film waarin acteur Tom Cruise meespeelt die dat voor elkaar krijgt. Het is overigens de vijftigste Hollywood-productie die meer dan 1 miljard kon opbrengen aan de kassa's. Verder lezen...

 Andere films nu in de bioscoop...

The First Omen - Horror
1
10 april 2024

The First Omen

Horror Regie: Arkasha StevensonWanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: