Tom Cruise's nieuwste Mission Impossible krijgt een zware klap te verduren - Actueel Cinema

   - 
Tom Cruise's nieuwste Mission Impossible krijgt een zware klap te verduren

De nieuwste Mission Impossible met Tom Cruise zal pas in 2025 in de bioscoop verschijnen.

Paramount Pictures heeft de volgende "Mission: Impossible" een jaar uitgesteld, van de oorspronkelijke datum van 28 juni 2024 naar 23 mei 2025. Net als andere spraakmakende films werd de achtste Mission Impossible gedwongen om de productie stil te leggen vanwege de staking van de SAG-AFTRA en zal deze niet op tijd klaar zijn voor de release volgende zomer. Dit is het lot dat veel grote films te wachten staat indien de acteursvakbond en de studio's er de komende weken niet in slagen hun contractonderhandelingen af te ronden. Als onderdeel van deze stap zal "A Quiet Place: Day One", een prequel op de post-apocalyptische film uit 2018, worden uitgebracht op 28 juni 2024 in plaats van de geplande datum van 8 maart 2024. 

"Mission: Impossible" komt met een nieuwe naam in de bioscoop. Paramount en Skydance laten het tweede deel van de titel vallen, voorheen "Dead Reckoning Part Two", ook al volgt het vervolg direct op de gebeurtenissen van "Dead Reckoning Part One" uit 2023.

Christopher McQuarrie regisseerde de zevende "Mission Impossible: Dead Reckoning Part One", die vlak voor het wereldwijde Barbenheimer-fenomeen (de Barbie- en Oppenheimer-films) in de bioscoopzalen verscheen. Ondanks de positieve feedback en de opwinding die de nieuwste kaskraker van Tom Cruise, "Top Gun: Maverick", eerder veroorzaakte, slaagde Mission Impossible er niet in om aan de box office-verwachtingen te voldoen met $ 567 miljoen wereldwijd. "Het eerste deel werd nauwelijks vertoond op Imax-schermen, omdat Christopher Nolan's "Oppenheimer" het premium formaat domineerde tot het einde van de zomer. Dit zal niet het geval zijn met de volgende "Mission Impossible", die drie weken lang zal profiteren van de exclusiviteit van Imax.

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: