Tom Cruise's nieuwste Mission Impossible krijgt een zware klap te verduren - Actueel Cinema

   - 
Tom Cruise's nieuwste Mission Impossible krijgt een zware klap te verduren

De nieuwste Mission Impossible met Tom Cruise zal pas in 2025 in de bioscoop verschijnen.

Paramount Pictures heeft de volgende "Mission: Impossible" een jaar uitgesteld, van de oorspronkelijke datum van 28 juni 2024 naar 23 mei 2025. Net als andere spraakmakende films werd de achtste Mission Impossible gedwongen om de productie stil te leggen vanwege de staking van de SAG-AFTRA en zal deze niet op tijd klaar zijn voor de release volgende zomer. Dit is het lot dat veel grote films te wachten staat indien de acteursvakbond en de studio's er de komende weken niet in slagen hun contractonderhandelingen af te ronden. Als onderdeel van deze stap zal "A Quiet Place: Day One", een prequel op de post-apocalyptische film uit 2018, worden uitgebracht op 28 juni 2024 in plaats van de geplande datum van 8 maart 2024. 

"Mission: Impossible" komt met een nieuwe naam in de bioscoop. Paramount en Skydance laten het tweede deel van de titel vallen, voorheen "Dead Reckoning Part Two", ook al volgt het vervolg direct op de gebeurtenissen van "Dead Reckoning Part One" uit 2023.

Christopher McQuarrie regisseerde de zevende "Mission Impossible: Dead Reckoning Part One", die vlak voor het wereldwijde Barbenheimer-fenomeen (de Barbie- en Oppenheimer-films) in de bioscoopzalen verscheen. Ondanks de positieve feedback en de opwinding die de nieuwste kaskraker van Tom Cruise, "Top Gun: Maverick", eerder veroorzaakte, slaagde Mission Impossible er niet in om aan de box office-verwachtingen te voldoen met $ 567 miljoen wereldwijd. "Het eerste deel werd nauwelijks vertoond op Imax-schermen, omdat Christopher Nolan's "Oppenheimer" het premium formaat domineerde tot het einde van de zomer. Dit zal niet het geval zijn met de volgende "Mission Impossible", die drie weken lang zal profiteren van de exclusiviteit van Imax.

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: