Lewis Hamilton onthult dat hij een rol in Top Gun: Maverick afwees - Actueel Cinema

   - 
Lewis Hamilton onthult dat hij een rol in Top Gun: Maverick afwees

Hij staat vooral bekend om zijn prestaties op het circuit, maar Lewis Hamilton kreeg bijna een voorproefje van andere snelheid dankzij zijn vriendschap met Tom Cruise.
De Formule 1-topper, die momenteel een moeilijke periode doormaakt tijdens de Grand Prix van Tokio, heeft verteld dat hem een rol is aangeboden in de kaskraker Top Gun: Maverick in 2022.
De film, een vervolg op de legendarische film uit 1986 met Tom Cruise in de hoofdrol als marinevlieger luitenant Pete 'Maverick' Mitchell, heeft wereldwijd 1,496 miljard dollar opgebracht en wordt alom geprezen om Hollywood uit het financiële gat te trekken dat is ontstaan door Covie 19 en de wereldwijde pandemie.
Maar de Mercedes-coureur moest afzien van een cameo vanwege schemaconflicten. Het was een gemiste kans die hij bitter betreurt. Hij onthulde op de pagina's van GQ magazine dat hij zijn vriend Tom Cruise jaren geleden smeekte om hem een rol te geven toen Cruise nauwelijks zinspeelde op een vervolg.
Ik zei tegen hem: 'Gast, als je ooit Top Gun 2 maakt, zal ik zelfs een conciërge zijn. Laat me er gewoon in meespelen", herinnert hij zich. Ondanks de beperkte acteervaardigheden van Lewis Hamilton stelde de vriendelijke Tom Cruise hem voor aan de regisseur van de film, Joseph Kosinski, maar de coureur besefte al snel dat hij zich niet aan een rol kon binden. "Ten eerste had ik nog nooit een acteercursus gevolgd," legt hij uit. "En ik wil niet degene zijn die dingen verpest. Ten tweede had ik er echt geen tijd voor. Ik weet nog dat ik het Joe en Tom moest vertellen - en het brak mijn hart", voegt hij eraan toe, "En toen kreeg ik er natuurlijk spijt van toen ze me de film lieten zien en ik dacht: 'Dat had ik kunnen zijn!

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Top Gun: Maverick

Top Gun: Maverick

Actie  Regie: Joseph Kosinski Met: Tom Cruise Na meer dan dertig jaar dienst als een van de top piloten van de marine, is Pete "Maverick" Mitchell (Tom Cruise) waar hij thuishoort. Hij draagt de fakkel over aan een heldhaftige testpiloot en doet afstand van de promotie waar hij recht op had. Wanneer hij Top Gun-afgestudeerden traint voor... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: