Infos

Engelse titel : Very Bad Cops
Geregisseerd door : Adam McKay
In de zalen vanaf: 24 november 2010
Speelduur: 107 minuten
Genre: Komedie
Land : Verenigde Staten (2010)
Originele taal: Engels

 Synopsis

De NYPD rechercheurs Christopher Danson en P.K. Highsmith (Dwayne Johnson en Samuel L. Jackson) zijn de stoerste en meest geliefde agenten van New York City. Zij nemen geen tatoeages, men neemt tatoeages van hen. Een aantal bureaus verder zitten de rechercheurs Allen Gamble (Will Ferrell) en Terry Hoitz (Mark Wahlberg). Je kent ze misschien van foto's waarop Danson en Highsmith staan, maar dan op de achtergrond, onscherp en met hun ogen dicht. Zij zijn geen helden, zij zijn "The Other Guys". Maar elke agent krijgt op een gegeven moment zijn of haar kans. Zo ook Gamble en Hoitz. Ze stuiten op een op het eerste gezicht onschuldige zaak die geen enkele andere rechercheur wil hebben, maar die weleens het grootste misdrijf van New York zou kunnen worden. Het is de kans van hun leven, maar beschikken zij wel over de juiste capaciteiten?

 Meningen

 Al het nieuws over "The Other Guys"

The Other Guys - Bespreking
Bespreking

The Other Guys

Regisseur Adam McKay en komisch toptalent Will Ferrell munten uit in het soort hilariteitsorgieën die je dezer dagen jammer genoeg nog maar zelden in de bioscoopzalen aantreft. Hun succesverhaal begon met 'Anchorman: The Legend of Ron Burgundy' waarin Ferrell een onvergetelijk seksistische... Verder lezen...

 Andere films nu in de bioscoop...

Competencia oficial - Komedie
1
17 augustus 2022
17 augustus 2022

Competencia oficial

Komedie Regie: Mariano Cohn & Gastón DupratMet: Penelope Cruz & Antonio BanderasEen miljardair zakenman besluit een film te maken om een stempel op de geschiedenis te drukken. Hij huurt de besten in: de beroemde filmmaker Lola Cuevas, de Hollywood-ster Félix Rivero en de radicale theateracteur Iván Torres. Maar als hun talent groot is... is hun ego nog groter!

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: