Infos

 • 11 oktober 2017
 • 105 minuten
 • Verenigde Staten (2017)
 • Engels

Synopsis

Na een tragische gebeurtenis raakt het leven van de jonge Mitch Rapp (Dylan O'Brien) in het slop. In zijn zoektocht naar wraak, komt hij terecht in het CIA-team van Stan Hurley (Michael Keaton), een veteraan van de Koude Oorlog en nu actief in de strijd tegen het terrorisme. Ze worden ingeschakeld in het onderzoek naar een schijnbaar willekeurige golf van aanvallen tegen militaire en burgerlijke doelwitten. Wanneer ze op een patroon stuiten, blijkt een meedogenloze Turkse geheim agente hetzelfde spoor te volgen. Ze bundelen de krachten en gaan samen achter een geheimzinnige spion aan die in het Midden-Oosten een wereldoorlog wil ontketenen...

Video's van "American Assassin"

VOD

Laden en bekijken American Assassin met VOD.

Fotogalerij "American Assassin" (5)

American Assassin - Foto 1 American Assassin - Foto 2 American Assassin - Foto 3 American Assassin - Foto 4 American Assassin - Foto 5

Mening van bloggers

Mening van de toeschouwers

 • Terroristen jacht.
  American Assassin is een 2017 Amerikaanse actie thriller film geregisseerd door Michael Cuesta en geschreven door Stephen Schiff, Michael Finch, Edward Zwick en Marshall Herskovitz, gebaseerd op Vince Flynn's 2010 novel met dezelfde naam. De film stars Dylan O'Brien, Michael Keaton, Sanaa Lathan, Shiva Negar en Taylor Kitsch, en een jonge CIA black ops recrut Mitch Rapp, die helpt een Koude Oorlog veteraan te pogen te stoppen de ontsteking van een schurken nucleair wapen. "American Assassin slaat een enige gemakkelijke doelen, maar zonder voldoende stijl of gevatheid om daadwerkelijk zijn karakters tot leven te brengen—of er boven uit te steken in een bevolkt veld van meer overtuigende spion thrillers. " “Gemengde of gemiddelde beoordelingen”.

 • Zeer goed
  Ideaal voor een (ont)spannend avondje uit. Door het goede acteerwerk ben je helemaal mee met de personages, die een bijzonder goede weergave zijn van deze in de boeken. Mooie fotografie en goed evenwicht tussen de actie-scènes en de "gewone" scènes.

 • Spetterende Actie Triller
  Al bij het begin wordt je meegesleept door het geweld De hoofrolspeler gaat tot het uiterste & je wordt er mee ingezogen... ook mooi zicht op de steden!

 • Meer commentaren weergeven...
 • Uw mening

  Nog 10 tekens vóór het plaatsen
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen.

  Al het nieuws over "American Assassin"

  10de editie van de BNP Paribas Fortis FILM DAYS - Actueel

  10de editie van de BNP Paribas Fortis FILM DAYS

  De BNP Paribas Fortis FILM DAYS komen dichterbij! Dit filmfeest vindt dit jaar plaats op zondag 24, maandag 25, dinsdag 26 en woensdag 27 september in de deelnemende bioscopen (filmdays.be). Filmliefhebbers kunnen er terecht om topfilms in alle genres aan een uitzonderlijke korting te beleven.

  Andere films nu in de bioscoop...

  Mile 22 - Actie

  Mile 22

  Actie 
  26 september 2018
  Final Score - Actie

  Final Score

  Actie 
  03 oktober 2018
  The Meg - Actie, Horror

  The Meg

  Actie, Horror 

  Newsletter

  Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

  Trailers

  Onze selecties

  Wedstrijden