The Transporter Refueled

/10(0 stemmen)
The Transporter Refueled

Infos

  • The Transporter: Legacy
  • 30 september 2015
  • 95 minuten
  • Frankrijk, China (2015)
  • Engels

Synopsis

Frank Martin (nieuwkomer Ed Skrein) is een voormalige speciale eenheid-huurmoordenaar. Vandaag leidt hij geen gevaarlijk leven. Tenminste, dat denkt hij toch: hij vervoert geheime pakketten voor dubieuze figuren. Wanneer zijn vader (Ray Stevenson) hem in het weekend bezoekt in het zuiden van Frankrijk, loopt het mis. Frank wordt ingelijfd door Anna, een sluwe femme fatale (Loan Chabonal), en haar drie verleidelijke sidekicks om de bankoverval van de eeuw uit te kienen. Frank moet z'n verborgen kennis van snelle wagens, snel rijden en snelle vrouwen gebruiken om een machtige, sinistere Rust te slim af te zijn. Erger nog: Frank verzandt in een gevaarlijk schaakspel met bloedmooie vrouwen die wraak willen.  
The Transporter Refueled is van de hand van de producers van Lucy en the Taken-trilogie. De film is een frisse belichaming van de iconische rol van Frank Martin, die ons vandaag een dynamische franchise voorschotelt en de volgende generatie sensatiezoekers op hun wenken bedient.

Fotogalerij "The Transporter Refueled" (6)

The Transporter Refueled - Foto 1 The Transporter Refueled - Foto 2 The Transporter Refueled - Foto 3 The Transporter Refueled - Foto 4 +1The Transporter Refueled - Foto 5 The Transporter Refueled - Foto 6

Uw mening

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws over "The Transporter Refueled"

The Transporter Refueled: Een nieuwe Frank! - Bespreking

The Transporter Refueled: Een nieuwe Frank!

Luc Besson is moeilijk van zijn stuk te brengen, en hij blaast terug leven in de franchise van zijn productiehuis EuropaCorp : The Transporter. Deze keer met een nieuwe Frank Martin ! Hij heeft het gedurfd !
De 10 niet te missen films bij de start van het nieuwe schooljaar ! - Actueel

De 10 niet te missen films bij de start van het nieuwe schooljaar !

De zomerzon trekt zich langzaam maar zeker terug en we krijgen stilletjes aan ook meer zin om gezellig voor een film weg te zakken, met een grote emmer popcorn natuurlijk... Wat heeft het najaar voor ons in petto op filmgebied ?

Andere films nu in de bioscoop...

Newsletter

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Trailers

Onze selecties

Wedstrijden