Infos

Engelse titel : The Transporter: Legacy
Geregisseerd door : Camille Delamarre
In de zalen vanaf: 30 september 2015
Speelduur: 95 minuten
Genre: Actie
Land : Frankrijk, China (2015)
Originele taal: Engels

 Synopsis

Frank Martin (nieuwkomer Ed Skrein) is een voormalige speciale eenheid-huurmoordenaar. Vandaag leidt hij geen gevaarlijk leven. Tenminste, dat denkt hij toch: hij vervoert geheime pakketten voor dubieuze figuren. Wanneer zijn vader (Ray Stevenson) hem in het weekend bezoekt in het zuiden van Frankrijk, loopt het mis. Frank wordt ingelijfd door Anna, een sluwe femme fatale (Loan Chabonal), en haar drie verleidelijke sidekicks om de bankoverval van de eeuw uit te kienen. Frank moet z'n verborgen kennis van snelle wagens, snel rijden en snelle vrouwen gebruiken om een machtige, sinistere Rust te slim af te zijn. Erger nog: Frank verzandt in een gevaarlijk schaakspel met bloedmooie vrouwen die wraak willen.  
The Transporter Refueled is van de hand van de producers van Lucy en the Taken-trilogie. De film is een frisse belichaming van de iconische rol van Frank Martin, die ons vandaag een dynamische franchise voorschotelt en de volgende generatie sensatiezoekers op hun wenken bedient.

 Meningen

 Al het nieuws over "The Transporter Refueled"

The Transporter Refueled: Een nieuwe Frank! - Bespreking
Bespreking

The Transporter Refueled: Een nieuwe Frank!

Luc Besson is moeilijk van zijn stuk te brengen, en hij blaast terug leven in de franchise van zijn productiehuis EuropaCorp : The Transporter. Deze keer met een nieuwe Frank Martin ! Hij heeft het gedurfd ! Verder lezen...

 Andere films nu in de bioscoop...

Blu Ray - The Transporter Refueled The Transporter Refueled - Tickets

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: