De 10 niet te missen films bij de start van het nieuwe schooljaar ! - Actueel Cinema

   - 

Le Tout Nouveau Testament 

Benoît Poelvoorde als God de Vader ? Zeker ! Toch als het van Jaco Van Dormael afhangt ! En wanneer de dochter van God beslist een loer te draaien aan haar vader dan heeft dat heel wat gevolgen… de niet te missen komedie bij de start van het nieuwe schooljaar !

Vanaf 2 september in de bioscoop.

 

Hitman : Agent 47

Een genetisch gemodificeerde huurmoordenaar, indrukwekkende stunts, vechtscènes en achtervolgingen… In Hitman worden we ondergedompeld in de sfeer van onze favoriete game !

Vanaf 9 september in de bioscoop.

 

Everest

We doen onze dikste handschoenen en jas aan om Everest te gaan bekijken ! Jake Gyllenhaal vertolkt hier een machtige ijskoning en verkenner. Wanneer de natuur haar rechten terug opeist sidderen en beven we !

Vanaf 23 september in de bioscoop.

 

The Transporter Refueled

Frank Martin is terug in deze explosieve saga, deze keer over het begin van zijn carrière. Voor deze reboot hebben we ook recht op een gloednieuwe cast : Jason Statham laat zijn plaats aan Ed Skrein (die de fans van Game of Thrones uiteraard reeds goed kennen !).

Vanaf 30 september in de bioscoop.

Ontdek de film in avant-première op de BNP Paribas Fortis Film Days !

 

The Intern

Het duo waar we allen op wachtten : Anne Hathaway staat samen met Mister Robert de Niro op de affiche ! Deze laatste bevindt zich op 70-jarige leeftijd plots in een stagefunctie, daarnaast is het ook nog eens in een online modebedrijf. Humor en goed humeur zijn aan de orde !

Vanaf 30 september in de bioscoop.

Ontdek de film in avant-première op de BNP Paribas Fortis Film Days !

 

Hotel Transylvania 2

Dracula is terug ! Zijn hotel verwelkomt tegenwoordig ook mensen en alles lijkt van een leien dakje te lopen… Maar dat duurt natuurlijk nooit heel lang in Hotel Transylvania ! De animatiefilm van het najaar !

Vanaf 7 oktober in de bioscoop.

 

Much Loved

De film die heel wat ophef veroorzaakt in zijn land van oorsprong ! Regisseur Nabil Ayouch heeft een plaats willen geven aan de prostituees, deze « onzichtbare » vrouwen in de Marrokaanse maatschappij, die hij als krijgsters ziet.

Vanaf 14 oktober in de bioscoop.

 

Crimson Peak

Guillermo del Toro belooft altijd veelbelovende, angstaanjagende films en Crimson Peak lijkt niet aan deze regel te ontsnappen ! We houden ervan te beven voor de oeuvres van deze grootse regisseur die ons deze keer meevoert naar een fantastische en poëtische wereld…

Vanaf 21 oktober in de bioscoop.

 

The Diary of a teenage girl

Seksualiteit ontdekken in een hippie-wereld, dat is niet altijd even gemakkelijk… Deze eerste film van Marianne Heller traceert, op subtiele en verfijnde wijze, het portret van een adolescente die slecht in haar vel zit.

Vanaf 21 oktober in de bioscoop.

 

Spectre

007 is back ! Daniel Craig kruipt voor de vierde maal in de huid van de legendarische spion en we vinden deze keer de sublieme Monica Bellucci aan zijn zijde… het is de laatste keer dat Sam Mendes een James Bond regisseert, we hopen voor hem dat hij in schoonheid eindigt !

Vanaf 4 november in de bioscoop !

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Nieuwe trailer voor The Batman! - Actueel
Actueel

Nieuwe trailer voor The Batman!

Warner Bros. Pictures presenteert "The Batman" van regisseur Matt Reeves, met in de hoofdrol Robert Pattinson als Gotham City's bekende misdaadbestrijder en zijn alter ego, de teruggetrokken miljardair Bruce Wayne. Verder lezen...
Cinema Nova's 25ste verjaardag : Een feestje? - Actueel
Actueel

Cinema Nova's 25ste verjaardag : Een feestje?

Na de onbegrijpelijke beslissing om cultuur opnieuw op slot te doen en de daaropvolgende burgerlijke ongehoorzaamheid tegen de discriminerende maatregelen van onze 'jojoverheid', nodigt Cinema Nova iedereen uit om onze 25ste verjaardag te vieren op 25 uur 2 dagen lang! Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: