Fotogalerij "The Hunger Games : Catching Fire" (5)

The Hunger Games : Catching Fire - Foto 1 The Hunger Games : Catching Fire - Foto 2 The Hunger Games : Catching Fire - Foto 3 The Hunger Games : Catching Fire - Foto 4 The Hunger Games : Catching Fire - Foto 5

Infos

  • 27 november 2013
  • 145 minuten
  • Verenigde Staten (2013)
  • Engels

Synopsis

Na hun overwinning in de 74e Hunger Games keren Katniss Everdeen en Peeta Mellark terug naar huis. Er is hen weinig rust gegund: ze moeten hun familie en vrienden achterlaten voor een verplichte zegetocht langs de verschillende Districten. Tijdens de reis voelt Katniss dat een opstand broeit, maar de Capitool onderdrukt de onrust met ijzeren hand. Ondertussen kondigt President Snow de 75e Hunger Games aan... met nieuwe regels die iedereen met verstomming slaan.

Uw mening

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws over "The Hunger Games : Catching Fire"

Deze 10 Nieuwkomers op Netflix moet je zien / juni 2016 - Actueel

Deze 10 Nieuwkomers op Netflix moet je zien / juni 2016

It's Netflix time! Eerder kozen we voor jou nog de beste romantische films uit voor een ideaal avondje Netflix. Wel, Cinenews kiest voor jou nu ook elke maand de beste films en series uit die nieuw zijn toegevoegd aan het Netflix aanbod. Gedaan met urenlang scrollen door de filmprentjes. Gedaan met... Verder lezen...
The Hunger Games 2: De Blu-Ray-DVD belooft een ton aan bonusmateriaal - Actueel

The Hunger Games 2: De Blu-Ray-DVD belooft een ton aan bonusmateriaal

Na het groot succes in de bioscopen en de meer dan 800 miljoen dollar aan opbrengsten in de box office, komt The Hunger Games 2 binnen enkele dagen eindelijk uit op Blu-Ray DVD. Vanaf 27 maart is hij beschikbaar en die zal een ton aan bonusmateriaal bevatten.
The Hunger Games: Catching Fire - Bespreking

The Hunger Games: Catching Fire

Katniss Everdeen neemt opnieuw deel aan een dodelijk tornooi. Het tweede deel van de Hunger Games-hype lijkt goed op het eerste maar trekt zichzelf recht.

Andere films nu in de bioscoop...

Newsletter

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Trailers

Onze selecties

Wedstrijden