Filmografie Josh Hutcherson

Biografie

Hutcherson werd geboren in Union (Kentucky) en wilde al acteren sinds dat hij vier jaar oud was. Toch begon hij pas met audities sinds 2002. 
Hutcherson kreeg al snel rollen in films. In 2002 was hij in de twee onbekende televisiefilms House Blend en Becoming Glen te zien. Ook kreeg hij een gastrol in de succesvolle televisieserie ER. In 2003 werden zijn rollen groter. Zo kreeg hij een hoofdrol in Wilder Days. 
Nadat Hutcherson in 2004 in de jeugdfilms Motocross Kids en The Polar Express te zien was, brak hij door in Hollywood in 2005. Na een kleine rol in Kicking & Screaming was hij te zien als Gabe in Little Manhattan. 
Hutcherson is nog altijd actief in de filmindustrie en begint ook meer bekendheid te krijgen. In 2007 was hij te zien in de films Bridge to Terabithia en Firehouse Dog.

Filmografie Josh Hutcherson

The Beekeeper - Actie, Thriller
januari 2024

The Beekeeper

Actie, Thriller Regie: David AyerMet: Jason Statham, Jeremy Irons, Josh HutchersonDe gepensioneerde staatsagent Adam Clay (Jason Statham) is een voormalig lid van de beruchte 'beekeepers', een machtige en geheime organisatie van 'deep state operatives'. Wanneer hij een politieke samenzwering op het hoogste niveau ontdekt, houdt niets hem tegen in de strijd voor gerechtigheid.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: