Filmografie : Robert Zemeckis

Filmografie robert zemeckis

Flight - Drama
januari 2013

Flight

Drama Regie: Robert ZemeckisMet: Denzel Washington, John Goodman, Don Cheadle,...Een piloot (Denzel Washington) zet zijn vliegtuig na een noodlanding veilig aan de grond en redt de inzittenden en crew van een gewisse dood. Tijdens een onderzoek komen er allerlei vreemde zaken aan het licht die voor de nodige hoofdbrekens zorgen.
Cast Away - Avontuur

Cast Away

Avontuur Regie: Robert ZemeckisMet: Helen Hunt & Tom HanksChuck Noland, technicus bij koeriersbedrijf FedEx, wordt geleefd door de klok. Hij is altijd op volle snelheid bezig, toegewijd aan zijn carrière die uitstekend past bij zijn dwingende persoonlijkheid. Elk moment van de dag is zorgvuldig door Chick gepland. Zijn motte is dan ook 'maximum success... Verder lezen...
Welcome to Marwen

Welcome to Marwen

 Regie: Robert ZemeckisMet: Eiza González, Steve Carell, Diane KrugerMark Hogancamp wordt het slachtoffer van een brutale aanslag. Hij is hierdoor getraumatiseerd. Hij vindt echter een unieke en mooie therapeutische uitlaatklep om hem doorheen zijn herstelproces te helpen. Hij bouwt een miniatuurstadje uit de Tweede Wereldoorlog in zijn tuin.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: