Infos

Synopsis

De 18 jarige Jamal is wees en leeft in de sloppenwijken van Mumbai. Hij staat op het punt om 20 miljoen roepies te winnen in de Indische versie van het programma "Who Wants To Be a Millionaire?". Hij is nog maar één vraag van de overwinning verwijderd wanneer de politie hem aanhoudt omdat ze hem verdenken van vals spel.  
Jamal vertelt hen over zijn leven op straat, zijn familieperikelen en zelfs over het meisje waarop hij verliefd werd en dat hij verloren is.  
Maar hoe is die jongen die niet in geld geïnteresseerd is in de finale geraakt van dit TV programma? En hoe komt het dat hij het antwoord op alle vragen kent?

Video's van "Slumdog Millionaire"

Fotogalerij "Slumdog Millionaire" (19)

Slumdog Millionaire - Foto 1 Slumdog Millionaire - Foto 2 Slumdog Millionaire - Foto 3 Slumdog Millionaire - Foto 4 +14Slumdog Millionaire - Foto 5 Slumdog Millionaire - Foto 6 Slumdog Millionaire - Foto 7 Slumdog Millionaire - Foto 8 Slumdog Millionaire - Foto 9 Slumdog Millionaire - Foto 10 Slumdog Millionaire - Foto 11 Slumdog Millionaire - Foto 12 Slumdog Millionaire - Foto 13 Slumdog Millionaire - Foto 14 Slumdog Millionaire - Foto 15 Slumdog Millionaire - Foto 16 Slumdog Millionaire - Foto 17 Slumdog Millionaire - Foto 18 Slumdog Millionaire - Foto 19

Uw mening

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws over "Slumdog Millionaire"

Actrice Slumdog Millionaire dakloos - Actueel

Actrice Slumdog Millionaire dakloos

Afgelopen week woedde er brand in de sloppenwijk in de Indiase metropool Mumbai. Hierbij werd de woning van actrice Rubina Ali, bekend van 'Slumdog Millionaire', verwoest.
Drive-in Movies - Actueel

Drive-in Movies

Een zomer zonder 'Drive-in Movies' op de Esplanade van het Jubelpark in Brussel is geen echte zomer. Met de crisis vreesden we even dat het evenement dit jaar niet zou doorgaan, maar ze hebben een gulden middenweg gevonden.
Slumdog Millionaire is de grote winnaar van de Oscars! - Actueel

Slumdog Millionaire is de grote winnaar van de Oscars!

De 81ste uitreiking van de Oscars is net achter de rug en de grote winnaar dit jaar is 'Slumdog Millionaire'. De prent van regisseur Danny Boyle ging aan de haal met maar liefst acht Oscars. De Jury van de Academy Awards kon dit jaar maar niet genoeg krijgen van de film.

"Slumdog Millionaire" is geselecteerd in...

Andere films nu in de bioscoop...

Newsletter

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Trailers

Onze selecties

Wedstrijden