5 films om vanuit de woonkamer te reizen

Maar hé, wie zei dan dat we niet meer konden reizen? Het zit allemaal in onze geest. Cinenews biedt u een selectie aan van films waarmee je de wereld kan rondreizen zonder de woonkamer te verlaten.
5 films om vanuit de woonkamer te reizen

Onze grootouders werd gevraagd ten strijde trekken in tijden van oorlog. En aan ons wordt momenteel gevraagd om in onze zetel te blijven zitten! En dat net om hen te beschermen, grootouders die zo aardig voor ons waren toen we klein waren (en nu nog steeds!).

Dus ja, het is niet leuk om thuis vast te zitten met de kinderen en tegelijkertijd te moeten telewerken, maar we zitten allemaal in hetzelfde schuitje. Maar hé, wie zei dan dat we niet meer konden reizen? Het zit allemaal in onze geest. Cinenews biedt u een selectie aan van films waarmee je de wereld kan rondreizen zonder de woonkamer te verlaten.

Maak uw veiligheidsgordels vast, recht uw stoel en schakel alle elektronische apparaten uit. Hier gaan we!

Lion - Drama
5
februari 2017

Lion

Drama Regie: Garth DavisMet: Rooney Mara, Nicole Kidman, Dev Patel,...Een vijfjarige Indische jongen raakt zijn broer kwijt in een station en stapt per ongeluk op een trein die hem duizenden kilometers verder voert. Hij zwerft moederziel alleen door de straten van Calcutta, tot hij geadopteerd wordt door een koppel uit Australië. Vijfentwintig jaar later beslist hij... Verder lezen... Trailers
 

 Meningen

 Onze andere lijstjes


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: