'Life of Pi'-acteur Irrfan Khan overleden - Actueel Cinema

   - 

De Indiase acteur Irrfan Khan is op 53-jarige leeftijd overleden. Hij had kanker en stierf in een ziekenhuis in Mumbai aan complicaties ten gevolge van een darminfectie. De acteur speelde mee in films als 'Slumdog Millionaire', 'Life of Pi' en 'Jurassic World' en daarnaast ook in talloze Bollywoodproducties. 

De acteur maakte in 2018 op Twitter bekend een neuro-endocriene tumor te hebben, een zeldzame vorm van kanker die ertoe leidt dat er een overmaat aan hormonen en hormoonverwante stoffen wordt aangemaakt. Hij werd daarvoor behandeld in een ziekenhuis in Londen. Twee maanden nadat hij naar buiten was gekomen met de diagnose, schreef Khan een open brief over zijn ervaring met de behandeling. Hij had het over de "intensiteit" van zijn pijn en de "onzekerheid" van het leven.

De grote en slungelachtige Khan stond ervoor bekend een heel gamma aan gevoelens te kunnen uitdrukken door gewoon eens te trekken met zijn wenkbrauwen of zijn ogen te bewegen. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: