Infos

Geregisseerd door : Keith Fulton & Louis Pepe
In de zalen vanaf: 5 mei 2004
Speelduur: 93 minuten
Genre: Documentaire
Land : Engeland (2001)
Originele taal: Engels

 Synopsis

Lost in La Mancha is waarschijnlijk de eerste 'un-making of' ooit gemaakt. Zonder franjes worden de twisten op de set in beeld gebracht van een film die er nooit kwam. In plaats van de 'rozegeur en maneschijn' achter de schermen te filmen, krijgen we de rauwe werkelijkheid van het regisseren te zien. Lost in la Mancha toont een diepgaand beeld van persoonlijke conflicten en epische stormen, een uniek document over de mislukking van een film.

 Meningen

 Al het nieuws over "Lost in la Mancha"

 Andere films nu in de bioscoop...

The Velvet Queen - Documentaire
2
30 maart 2022

The Velvet Queen

Documentaire Regie: Marie Amiguet & Vincent MunierDe verfilming van de bestseller De Sneeuwpanter waarin wildlife fotograaf Vincent Munier de avonturier en romanschrijver Sylvain Tesson meeneemt naar de Tibetaanse hoogvlakte, op zoek naar de heilige graal van de wilde katten: de sneeuwpanter.
Ennio - Documentaire
3
04 mei 2022

Ennio

Documentaire Regie: Giuseppe TornatoreDe documentaire vertelt Ennio Morricone's verhaal aan de hand van een lang interview met de Maestro afgenomen door Giuseppe Tornatore zelf, en met commentaar van artiesten en regisseurs als Bernardo Bertolucci, Dario Argento, Oliver Stone, Quentin Tarantino, Bruce Springsteen, Hans Zimmer en Pat... Verder lezen...
Women Don't Cycle - Documentaire
4

Women Don't Cycle

Documentaire Een film over de betekenis van fietsen voor vrouwen in verschillende landen ter wereld. Toen Manon vertrok op haar fietsreis van Brussel naar Tokio, nam ze een camera mee en ontmoette ze onderweg andere vrouwelijke fietsers. Ontdek hun verhalen!

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: