Infos

Geregisseerd door : Jim Jarmusch
In de zalen vanaf: 28 september 2005
Speelduur: 105 minuten
Land : Verenigde Staten (2005)
Originele taal: Engels

 Synopsis

Wanneer de verstokte vrijgezel Don Johnston (Bill Murray) alweer wordt gedumpt door zijn nieuwste aanwinst Sherry (Julie Delpy), krijgt hij een anonieme roze brief. Daarin staat te lezen dat hij een negentienjarige zoon heeft, die mogelijk naar hem op zoek is. 
 
Zijn beste vriend Winston (Jeffrey Wright), een amateur-detective, dwingt Don het mysterie te onderzoeken. Dit zorgt ervoor dat Don zijn vroegere relaties onder de loep neemt, en hij begint een zoektocht langs zijn oude liefdes (Sharon Stone, Francis Conroy, Jessica Lange en Tilda Swinton).  
 
Deze bezoekjes confronteren Don met zijn verleden, maar tegelijkertijd ook met zijn heden.

 Trailers

 Vertoningen

 Meningen

 Al het nieuws over "Broken Flowers"

Jim Jarmusch terug op de Croisette! - Actueel
Actueel

Jim Jarmusch terug op de Croisette!

Minder opvallend dan in het begin van zijn carrière, en wat minder opgejaagd door de pers en het publiek dan in zijn hoogdagen, Jim Jarmusch blijft nochtans één van de grote regisseurs, tot het ergste en minder goede in staat, maar altijd met de nodige elegantie. Verder lezen...

 Andere films nu in de bioscoop...

Frantz
6
07 september 2016

Frantz

 Regie: François OzonMet: Pierre Niney, Paula Beer, Ernst Stötzner,...De Eerste Wereldoorlog is afgelopen. In een klein Duits dorp bezoekt Anna elke dag het graf van haar verloofde, die sneuvelde in Frankrijk. Op een dag merkt ze een Fransman op, die net als zij, bloemen op het graf legt.
Potiche - Komedie
8
10 november 2010

Potiche

Komedie Regie: François OzonMet: Catherine Deneuve, Gérard Depardieu,...1977, een plattelandsplaatsje ergens in Frankrijk. Suzanne is de onderdanige vrouw van de rijke industrieel Robert Pujol, die zijn paraplufabriek met ijzeren hand bestuurt. Op dezelfde manier regeert hij zijn kinderen en zijn mooie echtgenote. Wanneer de werknemers van de fabriek gaan staken en... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: