Infos

Synopsis

Howard Spence (Sam Shepard) heeft betere dagen gekend. Vroeger speelde hij grote westernhelden, nu krijgt hij nog slechts onbeduidende bijrollen. Hij leidt een egoistisch leven waarin hij de walging voor zichzelf probeert te vergeten door alcohol, drugs en jonge vrouwen.  
 
Maar dan hoort hij op een dag van zijn moeder (Eva Marie Saint) dat hij ergens een kind kan hebben rondlopen. Het idee alleen al is voor Howard een laatste strohalm van hoop dat zijn leven niet helemaal waardeloos is geweest. En zo gaat Howard op zoek naar die bewuste zoon, of dochter, wat het ook mag zijn. Hij ontmoet Doreen (Jessica Lange), een vrouw die hij ooit liefhad, en Earl (Gabriel Mann), een jonge zanger die geen behoefte meer heeft aan een vader. Maar om de zaak nog gecompliceerder te maken is daar ook nog Sky (Sarah Polley), die wel eens zijn dochter zou kunnen zijn uit alweer een ander avontuurtje. En dan is er nog Sutter (Tim Roth), een privé detective die vastbesloten is om Howard terug te brengen naar de filmset waarvan hij weggelopen is.

Video's van "Don't Come Knocking"

Fotogalerij "Don't Come Knocking" (5)

Don't Come Knocking - Foto 1 Don't Come Knocking - Foto 2 Don't Come Knocking - Foto 3 Don't Come Knocking - Foto 4 Don't Come Knocking - Foto 5

Uw mening

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Andere films nu in de bioscoop...

Cigare au Miel - Drama

Cigare au Miel

Drama 
06 oktober 2021
Rookie - Drama

Rookie

Drama 

Newsletter

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Trailers

Onze selecties