Infos

Geregisseerd door : Werner Herzog
Speelduur: 93 minuten
Genre: Horror, Drama
Land : Verenigde Staten, Duitsland (2009)
Originele taal: Engels

 Synopsis

My Son, My Son What Have Ye Done is gebaseerd op aangrijpende ware gebeurtenissen. Het verhaal begint wanneer de politie ten tonele verschijnt. In een typische middenklasse-buurt in San Diego heeft de verdachte zichzelf opgesloten in een huis en het ziet ernaar uit dat hij mensen heeft gegijzeld. Eerder die ochtend had hij dringend twee vrienden gebeld, maar als die eindelijk aankomen is het te laat. Hun buren en zijzelf proberen te verwerken wat er allemaal is gebeurd en ze vertellen hun verhalen aan de rechercheur die het onderzoek ter plekke leidt. In een reeks flashbacks begint het bizarre verhaal van Brad Macallam geleidelijk vorm te krijgen.

 VOD

Bekijk My Son, My Son, What Have Ye Done via video on demand/streaming.

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Al het nieuws over "My Son, My Son, What Have Ye Done"

 Andere films nu in de bioscoop...

The First Omen - Horror
1
10 april 2024

The First Omen

Horror Regie: Arkasha StevensonWanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.
Civil War - Oorlogfilm
8
17 april 2024

Civil War

Oorlogfilm Regie: Alex GarlandMet: Wagner Moura, Kirsten Dunst, Jesse Plemons,...'Civil War' is een spectaculaire actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van totale instorting staat en in chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk -... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: