Infos

Geregisseerd door : Werner Herzog
Speelduur: 93 minuten
Genre: Horror, Drama
Land : Verenigde Staten, Duitsland (2009)
Originele taal: Engels

 Synopsis

My Son, My Son What Have Ye Done is gebaseerd op aangrijpende ware gebeurtenissen. Het verhaal begint wanneer de politie ten tonele verschijnt. In een typische middenklasse-buurt in San Diego heeft de verdachte zichzelf opgesloten in een huis en het ziet ernaar uit dat hij mensen heeft gegijzeld. Eerder die ochtend had hij dringend twee vrienden gebeld, maar als die eindelijk aankomen is het te laat. Hun buren en zijzelf proberen te verwerken wat er allemaal is gebeurd en ze vertellen hun verhalen aan de rechercheur die het onderzoek ter plekke leidt. In een reeks flashbacks begint het bizarre verhaal van Brad Macallam geleidelijk vorm te krijgen.

 Meningen

 Al het nieuws over "My Son, My Son, What Have Ye Done"

 Andere films nu in de bioscoop...

M3GAN - Horror, Science-Fiction, Thriller
2
28 december 2022

M3GAN

Horror, Science-Fiction, Thriller Regie: Gerard JohnstoneMet: Allison Williams, Kimberley Crossman,...M3GAN is een pop ontwikkeld met behulp van kunstmatige intelligentie. Ze is hierdoor in staat om zich emotioneel te binden aan haar 'eigenaar': een weeskindje. De programmering van de pop slaat echter op hol, waardoor ze zich overbezorgd gaat gedragen naar het weeskindje. Met alle gevolgen van dien.
Prey for the Devil - Horror
3
02 november 2022

Prey for the Devil

Horror Regie: James HawesMet: Jacqueline Bryers, Virginia Madsen,...THE DEVIL'S LIGHT dompelt je onder in de wereld van exorcismescholen; de laatste verdedigingslinie van de mensheid tegen de machten van het eeuwige kwaad. Zuster Ann is er heilig van overtuigd dat het uitvoeren van exorcisme haar roeping is, ondanks het feit dat historisch gezien alleen priesters -... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: