12 films in 2020 om naar uit te kijken

2020 belooft een topjaar te worden met een heleboel interessante releases. Et voilà, een selectie van 12 films waar wij dit jaar enorm naar uitkijken.
12 films in 2020 om naar uit te kijken

Joker, The Irishman, Once Upon a Time in Hollywood, Avengers: Endgame en nog zoveel meer! 2019 was een prachtig filmjaar. 

Ook 2020 belooft een topjaar te worden met een heleboel interessante releases. Et voilà, een selectie van 12 films waar wij dit jaar enorm naar uitkijken. 

Dolittle - Familie, Komedie, Fantasy
3
januari 2020

Dolittle

Familie, Komedie, Fantasy Regie: Stephen GaghanMet: Robert Downey Jr., Antonio Banderas,...Robert Downey Jr. in een heel andere rol dan we gewoon zijn. Na het verliezen van zijn vrouw zondert John Dolittle, een dokter uit het Victoriaanse tijdperk, zich af van de wereld met enkel zijn exotische dieren als gezelschap. Wanneer de jonge koningin Victoria echter ernstig ziek is, wordt John gedwongen af te reizen naar een mythisch eiland op zoek naar een remedie. Ook vanaf 29 januari in de bioscoop! Trailers
Top Gun: Maverick - Actie
12
mei 2022

Top Gun: Maverick

Actie Regie: Joseph KosinskiMet: Tom CruiseVanaf 15 juli kan je de nieuwe Top Gun: Maverick gaan zien in de bioscoop. Het is jaren geleden dat Pete 'Maverick' Mitchell de pilotenopleiding volgde bij Top Gun. Inmiddels is hij een oude rot in het vak en is hij onverwachts teruggekeerd. Hij neemt vervolgens de rol van mentor op zich om een nieuwe generatie gevechtspiloten op te leiden. Trailers
 

 Meningen

 Onze andere lijstjes


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: