Van 'Poor Things' tot 'Dune: Part 2' en 'Skunk': De beste films die dit voorjaar verschijnen in de zalen

Het voorjaar van 2024 belooft een prachtige periode te worden voor alle filmliefhebbers in België want een zeer grote, diverse waaier aan boeiende films zal de komende maanden in de cinemazalen verschijnen.
Van 'Poor Things' tot 'Dune: Part 2' en 'Skunk': De beste films die dit voorjaar verschijnen in de zalen

Het voorjaar van 2024 belooft een prachtige periode te worden voor alle filmliefhebbers in België want een zeer diverse waaier aan boeiende films zal de komende maanden in de cinemazalen verschijnen.

Of je nu op zoek bent naar hartverwarmende familiefilms, meeslepende avonturen, of diepgaande verhalen die je aan het denken zetten, de Belgische bioscopen hebben dit voorjaar voor elk wat wils.

Deze week verschijnt Poor Things al in de zalen, de nieuwe film van de Griekse meester Yorgos Lanthimos. De film gaat over Bella (Emma Stone), de eigenaardige jonge vrouw die bij de geniale dokter Baxter verblijft. Er is het langverwachte tweede deel van Dune met Timothée Chalamet en Zendaya dat op 23 maart verschijnt. En vanaf 28 februari speelt 'Skunk' een nieuwe film van Vlaamse filmmaker Koen Mortier (‘Ex-Drummer’) in de zalen. En er is nog véél meer!

Laten we eens kijken naar enkele van de meest veelbelovende films die je de komende maanden niet mag missen.

La Sirène - Animatie Film
10
februari 2024

La Sirène

Animatie Film Regie: Sepideh Farsi1980, het Zuiden van Iran. Abadan wordt belegerd door het Iraakse leger. Een van de inwoners van Abadan is Omid, een 14-jarige jongen die besloten heeft in de stad te blijven en te wachten tot zijn oudere broer terugkeert van het front. Maar hoe kan je overleven in oorlogstijd zonder zelf naar... Verder lezen... Trailers
Inside Out 2 - Animatie Film
15
19 juni 2024

Inside Out 2

Animatie Film Regie: Kelsey MannPlezier, Verdriet, Angst en Afkeer runnen al heel lang een succesvolle operatie in het Hoofdkwartier, de commandoruimte in het hoofd van tiener Riley. De groep krijgt te maken met een plotselinge ontmanteling van hun werkplek om plaats te maken voor iets totaal onverwachts: nieuwe emoties. Ze weten... Verder lezen... Trailers
 

 Meningen

 Onze andere lijstjes


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: