Infos

Geregisseerd door : Matthew Vaughn
In de zalen vanaf: 31 januari 2024
Genre: Actie, Thriller
Land : Verenigde Staten (2023)
Originele taal: Engels

 Synopsis

Hoe groter de spion, hoe groter de leugen. 
Uit het verknipte brein van Matthew Vaughn (Kingsman-franchise, Kick-Ass) komt Argylle, een vlijmscherpe, realiteitsveranderende, allesomvattende spionagethriller. 
Bryce Dallas Howard (Jurassic World franchise) is Elly Conway, de teruggetrokken schrijfster van een serie bestsellers over spionage. Haar idee van gelukzaligheid is een avondje thuis met haar computer en haar kat, Alfie. Maar wanneer de intriges van Elly's fictieve boeken - waarin geheim agent Argylle en zijn missie om een wereldwijd spionagesyndicaat te ontrafelen centraal staan - een afspiegeling beginnen te vormen van de geheime acties van een echte spionageorganisatie, behoren rustige avondjes thuis tot het verleden. 
Vergezeld door Aiden (Oscar®-winnaar Sam Rockwell), een spion met kattenallergie, racet Elly (met Alfie in haar rugzak) de wereld rond om de moordenaars een stap voor te blijven terwijl de grens tussen Elly's fictieve wereld en haar echte wereld begint te vervagen. 
De topcast bestaat uit Henry Cavill (The Witcher), John Cena (Fast X), Oscar®-winnaar Ariana DeBose (West Side Story), Grammy-winnaar Dua Lipa (Barbie), Emmy-winnaar en Oscar®-genomineerde Bryan Cranston (Breaking Bad), Emmy-winnaar en komedie-icoon Catherine O'Hara (Schitt's Creek), Sofia Boutella (Kingsman: The Secret Service) en de legendarische Samuel L. Jackson. Alfie wordt gespeeld door Chip, de levensechte kat van supermodel Claudia Vaughn (née Schiffer). 
Argylle is geregisseerd en geproduceerd door Matthew Vaughn, naar een scenario van Jason Fuchs (I Still See You). De film is geproduceerd door Matthew Vaughn, Adam Bohling (Kingsman franchise), Jason Fuchs en David Reid (Kingsman franchise). De uitvoerende producenten zijn Adam Fishbach, Zygi Kamasa, Carlos Peres en Claudia Vaughn. 
 
Apple Original Films presenteert, in samenwerking met MARV, een Cloudy productie. Argylle wordt gedistribueerd door Universal Pictures.

Let op met kinderen tot 12 jaar Geweld Grof taalgebruik
Seks
Discriminatie
Geweld
Angst
Drug- en/of alcoholmisbruik
Grof taalgebruik

 Vertoningen

 VOD

Bekijk Argylle via video on demand/streaming.

 Meningen

 Al het nieuws over "Argylle"

 Andere films nu in de bioscoop...

Kattenkwaad in het museum - Animatie Film
2
21 februari 2024

Kattenkwaad in het museum

Animatie Film Regie: Vasiliy RovenskyNadat ze ontsnappen aan een overstroming komen de jonge kat Vincent en zijn vriend Maurice de Muis per ongeluk in een beroemd museum terecht. Daar ontmoet hij een groepje elite katten dat haar taak om de kunstwerken te beschermen heel serieus neemt. Vincent droomt ervan een echte kattenfamilie te... Verder lezen...
One Life - Biografie, Historische film
3
21 februari 2024

One Life

Biografie, Historische film Regie: James HawesMet: Anthony Hopkins, Johnny Flynn,...'One Life' vertelt het inspirerende, waargebeurde verhaal van Sir Nicholas Winton, door wiens inspanningen aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog meer dan zeshonderd kinderen uit de handen van de Nazi's werden gered. Jarenlang zette hij en een aantal vrienden zich in om de kinderen veilig naar... Verder lezen...
Beestenboel - Animatie Film
8
21 februari 2024

Beestenboel

Animatie Film Regie: Leon DingWelkom in Wild Land, waar gasten armbanden kunnen gebruiken om in allerlei dieren te veranderen. Vick, een hopeloze gids, komt erachter dat Wild Land een wedstrijd heeft met een prijs van een miljoen euro en besluit deel te nemen. Samen met Bramble de beer en een mysterieuze man genaamd Leon werken... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: