Kiss a Ginger Day: 8 films met onze favoriete roodharige acteurs en actrices

12 januari, Kiss A Ginger Day, is dé perfecte gelegenheid om onze liefde voor roodharigen te tonen. Dat kunnen we tonen aan de hand van bijvoorbeeld een kaartje te schrijven of een geschenkje te geven aan iemand met rood haar.

Nu woensdag 12 januari is het "Kiss a Ginger Day".

Rood haar is altijd al uniek en opvallend geweest. Wat zijn die vurige lokken toch prachtig.

12 januari, Kiss A Ginger Day, is dé perfecte gelegenheid om onze liefde voor roodharigen te tonen. Dat kunnen we tonen aan de hand van bijvoorbeeld een kaartje te schrijven of een geschenkje te geven aan iemand met rood haar.

Maar we kunnen nog een stapje verder gaan door een film te kijken waarin een roodharig persoon een cruciale rol speelt. Wij maakten alvast een selectie voor je met 8 films!

Wat is jouw favoriete film met een cruciale rol voor een roodharige? En wie is jouw favoriete roodharige acteur of actrice? Laat het ons weten in de comment section.

The Little Mermaid
2

The Little Mermaid

 Ariel, de jongste dochter van Koning Triton, is niet tevreden met het leven als zeemeermin. Ze verlangt ernaar met de mensen te leven aan de oppervlakte. Ze krijgt uiteindelijk van de zeeheks Ursula de gelegenheid om drie dagen als mens door te brengen, om zo de man van haar dromen aan de haak te... Verder lezen... Trailers
 

 Meningen

 Onze andere lijstjes


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: