Hollywood steunt coming-out van Elliot Page - Actueel Cinema

   - 

Verscheidene Hollywood-sterren hebben positief gereageerd op de coming-out van de Canadese acteur Elliot Page, voordien bekend als Ellen. Onder meer zangeres Miley Cyrus, actrices Anna Paquin en Patricia Arquette prezen de moedige aankondiging van Page. Ook vanuit de Canadese regering komen er felicitaties. 

Talkshowhost Ellen DeGeneres, een goede vriendin van Page, schreef op Twitter: "Hierbij stuur ik mijn vriend Elliot alle liefde van de wereld. Je inspireert me met je kracht, moed en eerlijkheid." "Je hebt deze wereld toleranter en liefdevoller gemaakt", klinkt het bij acteur Mark Ruffalo. Elliot kwam dinsdag uit de kast als transman, al noemt hij zichzelf non-binair - noch man noch vrouw. De 33-jarige acteur van onder meer 'Juno' en 'The Umbrella Academy' maakte het nieuws zelf bekend op sociale media.

Vanuit de Canadese regering kwamen er ook felicitaties, met name van premier Justin Trudeau. "Dank je, Elliot, om deze woorden uit te spreken. Je moed en kracht zijn inspirerend en je authenticiteit en kwetsbaarheid betekenen veel voor zovelen. Sophie en ik wensen jou veel geluk en we zullen je blijven steunen", klinkt het. (Belga / Belga)

© BAKOUNINE / Shutterstock.com

 

 Meningen

 Meer info over de film

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Juno

Juno

Dramatische komedie  Regie: Jason Reitman Met: Ellen Page, Jennifer Garner, Michael Cera Een ongewenste zwangerschap bij een meisje van 16 is niet meteen stof voor een komedie. Toch bewijst Juno overduidelijk het tegendeel. Velen noemen de film in één adem met Little Miss Sunshine. Kenners durven ook al het woord "oscar" in de mond nemen.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: