Need for Speed maakt zich op in 3D op enkele weken van zijn release - Actueel Cinema

   - 

Need for Speed, de adaptatie van de gelijknamige videogame, zal recht hebben op 3D, dat zegt Box Office Mojo op Twitter. En het lijkt vanzelfsprekend dat deze conversie in post-productie zeer, zeer snel uitgevoerd zal worden, gezien er voorlopig nog geen enkel trailer was waarin werd aangekondigd dat de film in “reliëf” zou zijn. Op vijf weken van de release van Need for Speed vragen we ons af wat het resultaat zal geven.

Need for Speed vertelt ons het verhaal van een street-racer, vertolkt door Aaron Paul (Breaking Bad) die zopas uit de gevangenis komt. Opgesloten voor een misdaad die hij niet gepleegd heeft, zoekt hij nu wraak op de ex NASCAR piloot, Dino Brewster (Dominic Cooper), die hem verraden heeft. Hij onderneemt dan een race doorheen het land, maar zijn ex-partner, die hem wantrouwt, gaat allerlei obstakels op zijn weg gooien.

De film zou op 16 april moeten uitkomen in ons land. In de cast vinden Imogen Poots, Dominic Cooper, Ramon Rodriguez, Rami Malek, Harrison Gilberston, Scott ‘Kid Cudi’ Mescudi, Michael Keaton en Dakota Johnson terug.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Need for Speed

Need for Speed

Actie  Regie: Scott Waugh Met: Aaron Paul, Michael Keaton, Dominic Cooper,... De sensationele racefilm Need for Speed is gebaseerd op de populaire gelijknamige gamereeks van Electronic Arts waarvan er wereldwijd meer dan 140 miljoen zijn verkocht. Met deze supersnelle gameverfilming stappen we in de wereld van flitsende auto's en illegale autoraces. De cast bestaat uit jonge... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: