Te koop: Velociraptor-kooi uit Jurassic Park - Actueel Cinema

   - 

Een kooi die gebruikt werd tijdens de verfilming van Steven Spielberg's Jurassic Park wordt op eBay te koop aangeboden. Momenteel staat de teller op net geen 100.000 dollar. 

De kooi is gemaakt uit hout en staal en bevat ook een dummy van een dinosaurus. Tijdens de film werd ze gebruikt in de openingsscène, een velociraptor kroop eruit en doodde meteen een jachtopzichter. Medewerkers van Theme Park Connection die Disney-items verkopen, aankopen en verhandelen, benoemen de kooi met dinosauruspop als een van de meest herkenbare items uit de film Jurassic Park. 

"Dit is een kooi op ware grootte die in de openingsscène van een blockbuster werd gebruikt. Die openingsscène staat te boek als een van de meest gedenkwaardige scènes uit de hele film, iedereen die de film gezien heeft, zal meteen dit stuk herkennen", staat bij de beschrijving op eBay te lezen. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel - Actueel
Actueel

Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel

De Franse acteur Gérard Depardieu, die sinds maandagochtend in hechtenis zat in het kader van beschuldigingen van aanranding, is vrijgelaten uit de politiecel. Dat heeft zijn advocaat gezegd aan verslaggevers. Verder lezen...
Jurassic Park

Jurassic Park

Fantasy, Avontuur, Science-Fiction  Regie: Steven Spielberg Met: Sam Neill, Laura Dern, Jeff Goldblum,... Wetenschappers slagen er in om dinosaurussen te klonen uit een druppel dino-bloed afkomstig uit een mug. De ondernemende miljonair John Hammond wil de gekloonde dino's aan het publiek laten zien en bouwt daarvoor een gigantisch thema-park. Een paar gelukkigen, waaronder een advocaat, een wiskundige,... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: