Fast & Furious 7: De casting begint meer en meer vorm te krijgen. - Actueel Cinema

   - 

Persoonlijk, drugs, dat is niet zo ons ding, enkel wanneer u filmoverdossisen, beeldorgies of de veelvuldige filmische injecties ook beschouwt als misdrijven van datzelfde genre.

Kortom... we wijken niet vaak af van ons onderwerp. En nochtans, wanneer we het moeten hebben over een Fast & Furious 7 beginnen we toch net wat te twijfelen aan onze gezondheidstoestand. Erger nog, het lijkt er op dat Tony Jaa (van de Ong Bak saga) en Kurt Russel (Death Proof) wel eens van de partij zouden kunnen zijn!

Snel, snel! Haast u naar de onderzoekskamer, we kunnen het niet geloven! Kurt Russel zal de rol overnemen na de weigering van Denzel Washinton en biedt het weerwoord aan Jason Statham (Parker, Fast & Furious 6)

De film zal de stijl aannemen van de films uit de jaren ’70.

 

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: