'Now You See Me', 'The Smurfs 2', 'Texas Chainsaw 3D', ... uw Cinereview! - Actueel Cinema

    

De overgang naar de maand augustus wordt gekenmerkt door de release aan blockbusters! Een goede gelegenheid om eens uw dichtsbijzijnde bioscoop binnen te springen.

Ondertussen heeft u ongetwijfeld al horen spreken van de film ‘Now You See Me’. Onlangs werden de toeschouwers van de Brusselse avant-première nog verrast met een heuse gelddouche! Geld is uiteraard de rode draad doorheen de film en de leidraad voor ‘The Four Horsemen’, de groep van vier illusionisten. Zowel de FBI als Interpol trachten de groep te stoppen, vooraleer ze één van de grootste roofovervallen tot een goed einde kunnen brengen.

Achtervolgingen van een ander genre in ‘R.I.P.D.’ met Ryan Reynolds, Kevin Bacon, Jeff Bridges en Martin Freeman. De R.I.P.D., oftewel de “Rest in Peace Department”, is niet zoals andere politieafdelingen. De afdeling groepeert overleden politieagenten om “Deados” te traceren, overleden criminelen die weigeren naar de “andere zijde” over te steken en zich onder de levenden verbergen. Roy en Nick vormen een ongewoon duo om de wereld te redden van de kwaadaardige zielen.

Zin in huiveren en bloed? Ontdek dan ‘Texas Chainsaw 3D’, het vervolg van Tobe Hooper’s cultfilm ‘The Texas Chainsaw Massacre’. Een jonge vrouw, Heater, erft een herenhuis van haar, thans onbekende, grootmoeder. Het blijkt al snel een vergeven cadeau te zijn... de muren van het huis verbergen een vreselijk geheim.

 

Veel lichter en fun is ‘De Smurfen 2’. Onze blauwe vriendjes met de witte broekjes komen terug voor een nieuw avontuur. Ditmaal in Parijs. Gargamel heeft de Stouterds in het leven geroepen, kwaaraardige wezentjes waarmee Gargamel hoopt de almachtige, magische Smurfessentie te kunnen stelen uit het brave Smurfenland. Om zijn doel te kunnen bereiken ontvoert de slechte tovenaar de Smurfin en brengt haar naar Parijs. Het grote avontuur begint nog maar pas!

Ook nog op het programma deze week: ‘Love & Fungi’ van Jason Cortlund en Julia Halperin, ‘Jour de Fête’, de gerestaureerde versie van Jacques Tati meesterwerk en ‘Bekas’ van Karzan Kader.

Benieuwd naar meer? Ontdek dan snel onze reviews!

Tot volgende week voor meer cinenews!

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Meer info over de films

Al het nieuws cinema