Baywatch, de populairste serie van de jaren 90, krijgt een reboot - Actueel Cinema

   - 
Baywatch, de populairste serie van de jaren 90, krijgt een reboot

De serie Baywatch, razend populair in de jaren 90, gaat een comeback maken, maar komen de seriesterren Pamela Anderson en David Hasselhoff ook terug?

Volgens Variety heeft Fox een reboot van de razend populaire serie binnengehaald in een overeenkomst met Freemantle.

De serie liep van 1989 tot 1999 met David Hasselhoff, nu 71, voordat het van 1999 tot 2001 Baywatch Hawaii werd met Jason Momoa. Hij speelde ook in de spin-off serie Baywatch Nights, die liep van 1995 tot 1997. Actrice Pamela Anderson, 56, was de leider van dit team van badmeesters in rode pakken, waar ook Yasmine Bleeth, Nicole Eggert, Alexandra Paul, Parker Stevenson, Erika Eleniak en vele anderen deel van uitmaakten.

Het valt nog te bezien of Pamela Anderson, David Hasselhoff of een van de andere oorspronkelijke castleden in een of andere vorm zal terugkeren in de reboot van de franchise.
Volgens Variety is Lara Olsen door Fox en Freemantle gekozen om de nieuwe serie te regisseren. De synopsis voor deze nieuwe versie van Baywatch is als volgt: Gewaagde reddingen op zee, ongerepte stranden en iconische rode zwemkleding zijn terug, samen met een hele nieuwe generatie Baywatch strandwachten, die navigeren door gecompliceerde en rommelige persoonlijke levens in deze actievolle reboot die laat zien dat er de familie is waarin je geboren wordt en de familie die je voor jezelf kiest.

De originele serie was een wereldwijd fenomeen en werd op een gegeven moment in meer dan 145 landen uitgezonden, meer dan enige andere tv-serie.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Baywatch

Baywatch

Actie, Komedie  Regie: Seth Gordon Met: Alexandra Daddario, Zac Efron, Dwayne Johnson,... Hoofdredder Mitch Buchannon (Johnson) heeft dit jaar 3 nieuwe leden nodig voor zijn team. Eén ervan wordt hem vanuit het stadsbestuur opgedrongen - de flamboyante maar onverantwoorde olympics-gold-medal-boy Matt Brody (Efron). Naast Mitch en Matt telt het reddersteam ook nog een paar ravissante... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: