Salma Hayek censureert filmpje omdat haar badjas openvalt: "Heb je nog nooit borsten gezien?" (video) - Actueel Cinema

   - 
Salma Hayek censureert filmpje omdat haar badjas openvalt:

Actrice Salma Hayek heeft een recente video op sociale media gecensureerd om te vermijden dat er te veel bloot te zien zou zijn.

Trouwe volgers van Salma Hayek hadden het misschien al opgemerkt, maar in haar nieuwste Instagramvideo duikt er af en toe een censuurbalkje op. In het filmpje geeft de 57-jarige actrice – die recent te bewonderen is in onder meer ‘House of Gucci’ en ‘Puss in Boots: The Last Wish’ - haartips terwijl haar stylisten zich over haar ontfermen. Ze draagt een badjas, maar tijdens het gesticuleren valt die soms open waardoor haar boezem in beeld komt. Vandaar dat ze er achteraf voor koos om op die momenten gebruik te maken van een censuurbalkje.

Vleeskleurige beha

Het viel haar volgers uiteraard meteen op. Sommigen vinden het jammer dat ze voor de censuur koos. “Ik wil de ongecensureerde versie zien”, “Nooit eerder haatte ik pixels zo hard als nu”, en “Waarom wordt dit gecensureerd?”, klinkt het onder meer in de reacties. Die comments lokten dan weer tegenreacties uit. “Heb je nog nooit borsten gezien?”, en “Ze draagt een vleeskleurige beha, dus je hebt niets gemist”, lezen we ook.

Foto: Instagram / @salmahayek

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: