Elizabeth Hurley verschijnt in een ZEER gewaagde seksscène (gefilmd door haar zoon Damian!) - Actueel Cinema

   - 
Elizabeth Hurley verschijnt in een ZEER gewaagde seksscène (gefilmd door haar zoon Damian!)

Elizabeth Hurley heeft de warmte opgevoerd in een adembenemende seksscène in de eerste trailer voor de eerste film van haar zoon Damian. In "Strictly Confidential" heeft de 58-jarige actrice seks met een andere vrouw, in scènes die zijn gefilmd en geregisseerd door haar zoon, een model en aankomend filmmaker.

Het mysteriedrama volgt Mia, gespeeld door hoofdrolspeelster Georgia Lock, die wordt meegetrokken in een "wereld van seks, dubbelhartigheid en verraad" als ze het mysterie rond de zelfmoord van haar beste vriendin Rebecca probeert te ontrafelen.

In een gesprek met het tijdschrift PEOPLE over de film onthulde Damian dat zijn moeder Elizabeth jaren geleden had "beloofd" om in zijn eerste film te spelen en toen het project werd gelanceerd liet ze "alles vallen" om mee te doen. Hij zei: "Het was een plezier om naar het werk te komen en elke dag samen aan te pakken. We hadden maar 18 dagen om de hele film op te nemen en onze tweeling-telepathie bleek gedurende de hele film van onschatbare waarde. Het was echt inspirerend om onvermoeibaar samen te werken met zo'n toegewijd en getalenteerd team. Ik ben iedereen eeuwig dankbaar dat ze vertrouwen in me hadden.

Damian feliciteerde zijn moeder met het nakomen van haar belofte toen het filmen in december eindigde op het Caribische eiland St Kitts en Nevis.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: