Vin Diesel bevestigt het einde van de 'Fast & Furious'-franchise en kondigt een 'grote finale' aan - Actueel Cinema

   - 
Vin Diesel bevestigt het einde van de 'Fast & Furious'-franchise en kondigt een 'grote finale' aan

Het einde is nabij, zegt Vin Diesel. Maar hij belooft dat het een grootse finale wordt.

De Fast and Furious-ster en producent ging naar Instagram om zijn fans te vertellen over het volgende deel in de franchise, Fast XI genaamd. De film markeert waarschijnlijk het einde van de serie, althans voor Vin Diesel.

De acteur heeft zich gedeisd gehouden sinds een voormalige assistent hem in december aanklaagde en beschuldigde van aanranding. Hij ontkent alle aantijgingen.

"Vandaag stond in het teken van grote projecten. Net onze Fast-bijeenkomst met de schrijvers en de hele crew afgerond...," schreef Diesel op Instagram. "Om te zeggen dat de opwinding voor onze finale ongelooflijk krachtig was, is een understatement. Wauw. Zo opwindend... "Terwijl iedereen verzinkt en opgewonden het weekend in ging, dacht ik aan jullie allemaal... terugdenkend aan de ontelbare momenten waarop jullie enthousiasme en passie de drijvende kracht achter onze creatieve reis werden. Jullie toewijding aan onze saga heeft een unieke impact gehad op het succes en de evolutie ervan... zoals mijn jongste dochter zou zeggen, het is diepgaand. "Dank jullie wel dat jullie de ruggengraat zijn van deze wereldwijde saga die, dankzij jullie, het scherm overstijgt. Deze grote finale is niet zomaar een einde, het is een viering van de ongelooflijke familie die we samen hebben opgebouwd. "Ik hoop dat ik jullie trots kan maken!

Hoewel het bericht van Vin Diesel het einde van de hoofdfranchise bevestigt, betekent dat niet dat Fast & Furious niet doorgaat. Halverwege 2023 werd bevestigd dat er werd gewerkt aan een nieuw zelfstandig vervolg met de titel Hobbs & Reyes, met Dwayne Johnson in zijn rol na zijn verrassende terugkeer in Fast X en Jason Momoa in zijn rol als de schurk. Rond dezelfde tijd bevestigde Dwayne Johnson ook dat Hobbs & Shaw 2 nog steeds in ontwikkeling was, maar dat deze plannen waren uitgesteld ten gunste van de film die de tiende en elfde film zou overbruggen.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: