Dune: Part Two - Een epische reis naar wraak en een lotsbestemming - Actueel Cinema

   - 
Dune: Part Two - Een epische reis naar wraak en een lotsbestemming

Na het grote succes van "Dune" keert de visionaire regisseur Denis Villeneuve terug met het langverwachte vervolg, "Dune: Part Two". Bereid je voor om opnieuw ondergedompeld te worden in het rijke en boeiende universum dat is gecreëerd door Frank Herbert.

"Dune: Part Two" pakt de draad op na de eerste film en verkent de mythische reis van Paul Atreides terwijl hij zich verenigt met Chani en de Fremen, terwijl hij zich voorbereidt op wraak tegen de samenzweerders die zijn familie hebben vernietigd. Voor de keuze gesteld tussen de liefde van zijn leven en het lot van het bekende universum, probeert hij een verschrikkelijke toekomst te voorkomen die alleen hij kan voorspellen.

Timothée Chalamet, Zendaya en Rebecca Fergusson hernemen hun respectieve rollen, maar dit vervolg introduceert ook nieuwe en boeiende gezichten. Florence Pugh zal prinses Irula vertolken, en brengt haar gratie en charisma naar dit cruciale personage. Op dezelfde manier zal Léa Seydoux Dame Margot vertolken, de vrouw van Fenring en een invloedrijk lid van de mysterieuze Bene Gesserit-factie.

Onder de meesterlijke leiding van Denis Villeneuve belooft "Dune: Part Two" ons een onvergetelijke filmervaring, waarin opwindende actie, episch drama en diepe overpeinzingen over macht, politiek en het lot samenkomen.

‘Dune: Part Two’ speelt vanaf 28 februari in de bioscoop. Ontdek hier de programmatie van de film in je dichtstbijzijnde bioscoop!

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Dune: Part Two

Dune: Part Two

Science-Fiction  Regie: Denis Villeneuve Met: Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Zendaya Dit vervolg op Dune verkent de mythische reis van Paul Atreides wanneer hij zich verenigt met Chani en de Fremen terwijl hij zijn wraak plant tegen de samenzweerders die zijn familie hebben vernietigd. Geconfronteerd met een keuze tussen de liefde van zijn leven en het lot van het bekende universum,... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: