Ryan Gosling zingt op het podium bij de Oscars! - Actueel Cinema

   - 
Ryan Gosling zingt op het podium bij de Oscars!

Na maanden van speculatie zal Ryan Gosling officieel "I'm Just Ken" live ten gehore brengen tijdens de Oscars.

Bronnen vertellen Variety dat de acteur het nummer van de Oscargenomineerde "Barbie" zal zingen tijdens de 96e jaarlijkse ceremonie op 10 maart. De Academy weigerde commentaar te geven.

De vraag of hij zijn zangtalent op het podium van de Oscars zou willen laten horen, is al aan de orde sinds Ryan Gosling en het nummer in januari genomineerd werden. In een artikel in Variety dat begin februari werd gepubliceerd, hield Ryan Gosling vol dat de Academy hem nog niet had gevraagd om op te treden. "Misschien is het te riskant om me te vragen," zei Ryan Gosling, die in aanmerking komt voor een Oscar voor zijn rol als Ken. "Ik weet niet hoe het zou werken. Maar ik sta open voor het idee.

Mark Ronson, die het nummer samen met Andrew Wyatt schreef, vertelde Variety tijdens de Grammy's dat het zijn droom was dat Gosling zou optreden tijdens de Oscars. Op de vraag of het mogelijk was om een andere zanger in te huren als Gosling "I'm Just Ken" niet live wilde uitvoeren tijdens de Oscars, antwoordde Mark Ronson: "Nee.

"I'm Just Ken" is een van de twee "Barbie"-liedjes die genomineerd zijn voor de Oscar voor Beste Originele Lied. De andere is "What Was I Made For?" van Billie Eilish en Finneas, die de Grammy won voor Beste lied geschreven voor een visueel medium vóór "I'm Just Ken" en Dua Lipa's "Dance the Night", een andere "Barbie"-hit.

De uitreiking van de Oscars vindt plaats op 10 maart.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: