Anne Hathaway twerks op de afterparty van de Versace modeshow (video) - Actueel Cinema

   - 
Anne Hathaway twerks op de afterparty van de Versace modeshow (video)

Anne Hathaway weet hoe ze haar lichaam moet bewegen!

De 41-jarige ster uit Les Misérables liet haar danskunsten zien door te twerken op Nicki Minaj's 2014 hit "Anaconda" tijdens een afterparty na de presentatie van de Versace show op de Milan Fashion Week op vrijdagavond. 

In een clip die viraal is gegaan op sociale media, is Hathaway - die op de eerste rij zat tijdens de show met K-popsterren Hyunjin en Ningning - te zien terwijl ze tapt in het midden van een danscirkel terwijl een stem herhaaldelijk zingt over het nummer: "Oh mijn God, kijk naar haar kont!". 

Het publiek, waaronder modeontwerpster Donatella Versace, juichte enthousiast, maar niemand deed mee.

Fans van de rapper - gezamenlijk bekend als 'Barbz' - gingen naar sociale media om de actrice te feliciteren met haar geïmproviseerde optreden, waarvoor ze een zwart-wit geruite crop top droeg in combinatie met een bijpassende rok. Een fan schreef: "Ik ben niet verkeerd om van deze vrouw te houden". Een andere schreef: "Ze is mijn favoriete party girl". Een fan grapte: "Petitie om het openingsnummer van de Oscars ONMIDDELLIJK in deze te veranderen".

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: