Angelina Jolie verklaart haar afwezigheid op het witte doek - Actueel Cinema

   - 
Angelina Jolie verklaart haar afwezigheid op het witte doek

Angelina Jolie heeft toegegeven dat ze haar filmoptredens de afgelopen jaren bewust heeft teruggeschroefd.

In een recent artikel in Vogue over haar nieuwe modehuis, Atelier Jolie, vertelde de Oscarwinnende actrice over de huidige fase van haar leven en zei dat ze "nog steeds moet uitzoeken wie ik ben op mijn 48e. Ik denk dat ik als persoon in een overgangsfase zit," zei ze. "Ik voel me een beetje down deze dagen. Ik heb het gevoel dat ik al tien jaar mezelf niet ben en daar wil ik niet bij stilstaan."

Terwijl Jolie probeert uit te zoeken wat het belangrijkst voor haar is en waar ze haar energie op wil richten, zegt ze dat de Atelier Jolie een grote rol heeft gespeeld. Ze onthulde dat dit vooral waar is sinds ze 7 jaar geleden de beslissing nam om minder films op te nemen en "alleen projecten aan te nemen waarvoor geen lange opnames nodig waren".

Ze voegde eraan toe: "We moesten onszelf opnieuw opbouwen. We zijn onze draai nog steeds aan het vinden."

Hoewel Jolie niet in detail trad over haar redenen om de rollen die ze accepteert te beperken, lijkt ze op zoek te zijn naar andere creatieve uitlaatkleppen, zoals haar modemerk, waar ze een gevoel van gemeenschap hoopt te creëren. "Ik denk dat het deels therapeutisch voor me is geweest - werken in een creatieve ruimte met mensen die je vertrouwt en jezelf herontdekken", legt ze uit. "Ik hoop veel aspecten van mijn leven te veranderen. En dit is een eerste stap in die richting".

Angelina Jolie heeft sinds het begin van de jaren 90 naam gemaakt in Hollywood en won in 2000 een Oscar voor Girl, Interrupted. Daarna speelde ze in tientallen andere succesvolle films, waaronder Changeling, Maleficent, Salt en Mr. & Mrs. Smith, voor haar laatste rol op het witte doek in Marvel's Eternals, die in 2021 uitkwam.

© Tinseltown / Shutterstock.com

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: