George Clooney stelt een cross-over voor tussen Magic Mike en Ocean's Eleven - Actueel Cinema

   - 
George Clooney stelt een cross-over voor tussen Magic Mike en Ocean's Eleven

George Clooney grapte dat de volgende Ocean's Eleven-film een crossover met Magic Mike zou moeten zijn. "Ocean's Mike?" opperde hij terwijl hij op het TCM Classic Film Festival een mogelijk vervolg op Ocean's Eleven besprak.

De ster van de film uit 2001 grapte over een crossover tussen Ocean's Eleven en Magic Mike, beiden geproduceerd en geregisseerd door Steven Soderbergh, die ook aanwezig was. TCM-gastheer Ben Mankiewicz vroeg Soderbergh en Clooney naar de mogelijkheid om de Ocean's Eleven-personages opnieuw te zien, 15 jaar na de release van de derde film, Ocean's Thirteen. Soderbergh antwoordde dat daar veel gesprekken over zijn geweest, en hij zei dat Ocean's Eight het resultaat was van een daarvan. "Ze hebben me trouwens vermoord", voegde Clooney eraan toe, verwijzend naar het feit dat Debbie Ocean, gespeeld door Sandra Bullock, in de film uit 2018 regelmatig het graf van haar broer Danny bezoekt. Toch heeft niemand ooit bevestigd dat hij in het graf ligt, en Debbie vraagt zich zelf af of Danny wel echt dood is. Uiteindelijk ontweek de regisseur de vraag over de mogelijkheid van een vervolg door simpelweg te zeggen dat hij erover nadacht. 

George plaagde Steven vervolgens door hem te vragen zich te richten op de Magic Mike-franchise, die net in februari eindigde met Magic Mike's Last Dance. Hij stelde toen gekscherend een film voor waarin de twee saga's zouden samensmelten. "Ocean's Mike?" grapte hij, terwijl hij zijn microfoon rondzwaaide als een stripper die zijn eigen anatomie optilt.

De discussie bood ook nog wat extra info. Zo werd onthuld dat twee beroemdheden de rol die hen in Ocean's Eleven was aangeboden, hadden afgeslagen.  "Enkele zeer beroemde mensen zeiden ons op te rotten. Mark Wahlberg en Johnny Depp bijvoorbeeld... en zij zijn niet de enigen. Ze hebben er nu spijt van zoals ik spijt heb van het maken van fucking Batman," zei George Clooney.

Wat betreft de "Ocean" saga, Warner Bros zou werken aan een remake en niet aan een vervolg. Het verhaal zou zich afspelen in de jaren '60 en geregisseerd worden door Jay Roach. Bij de film zouden Steven Soderbergh en George Clooney niet betrokken zijn. De casting zal naar verwachting het duo Margot Robbie en Ryan Gosling, reeds partners in Barbie, herenigen.

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...
Ontdek nu de nieuwe trailer en poster voor 'Inside Out 2' - Actueel
Actueel

Ontdek nu de nieuwe trailer en poster voor 'Inside Out 2'

Ontdek nu de nieuwe trailer en poster voor Disney en Pixars nieuwe bioscooprelease "Inside Out 2", die nieuwe emoties verwelkomt in het hoofd van tiener Riley. Samen met Plezier (met in de originele versie de stem van Amy Poehler), Woede (stem van Lewis Black), Verdriet (stem van Phyllis Smith),... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: