Evil Dead Rise: de vijfde film in de cult horror-franchise belooft een groot succes te worden! - Actueel Cinema

   - 

Sam Raimi lanceerde in de jaren tachtig de Evil Dead-filmreeks die verschillende generaties bioscoopbezoekers de stuipen op het lijf joeg.

Nu er tien jaar later een vijfde film is, is het meer dan verantwoord dat we ons afvragen of het succes van deze horrorklassieker herhaald zal kunnen worden. Deze nieuwste film, die nu woensdag 19 april in België verschijnt, werd geregisseerd door Lee Cronin en werd alvast zéér positief onthaald door de Amerikaanse pers.

Rottentomatoes.com - 96% positieve recensies op de Tomatometer

The Hollywood Reporter: "Een geweldig bloederig eerbetoon en een effectieve update van de Evil Dead saga".

The Wrap: "Ze zijn niet bang om helemaal in te gaan op wat deze franchise zo geweldig maakte: bloedbaden, meedogenloos kwaad met bekende gezichten en ingenieuze wapens om het op te nemen tegen het demonische onbekende."

Deadline: "Het zal het publiek scherp houden."

Subculture: "De film waar horrorfans op hebben gewacht".

Bekijk hier de programmatie van de film in je dichtstbijzijnde bioscoop.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Evil Dead Rise

Evil Dead Rise

Horror, Fantasy  Regie: Lee Cronin Met: Alyssa Sutherland, Lily Sullivan, Gabrielle Echols Evil Dead Rise draait om een jonge vrouw genaamd Beth, die haar alleenstaande moeder, zus Ellie en haar familie bezoekt in een krap appartement in Los Angeles. Wanneer iemand het angstaanjagende Necronomicon Ex-Mortis ontdekt ergens verborgen diep in het gebouw en een demonische entiteit laat... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: