Talk To Me: dé horrorsensatie van dit jaar speelt vanaf nu in de bioscoop - Actueel Cinema

   - 
Talk To Me: dé horrorsensatie van dit jaar speelt vanaf nu in de bioscoop

Deze horrorfilm uit Australië is een paar dagen geleden uitgebracht in de Verenigde Staten en heeft het Amerikaanse publiek voor zich gewonnen. De film is een succes bij de pers en heeft een uitstekende start gemaakt, wat de heropleving van het genre in onze bioscopen bevestigt. Een internationaal succes dat in België al werd beloond met de Corbeau d'or op het 41e BIFFF. Je kan je vanaf nu woensdag 30 augustus in de bioscoop de stuipen op het lijf laten jagen met Talk to Me.  

Het verhaal:

Een groep vrienden ontdekt een manier om geesten op te roepen met behulp van een eeuwenoude gebalsemde hand. Ze raken verslaafd aan de nieuwe sensatie, totdat één van hen te ver gaat en de deur naar de geestenwereld opent. De vrienden worden daaropvolgend achtervolgd door bovennatuurlijke visioenen en ongewild aangezet tot een verwoestende bezetenheid. Hierdoor worden ze gedwongen te kiezen wie ze kunnen vertrouwen: de doden of de levenden.

En dan is er nog 'Lord of the Rings'-regisseur Peter Jackson, die het "de beste horrorfilm die hij in jaren heeft gezien" noemde. Hij zei zelfs: "Talk to Me is niet gewoon goed, het is echt goed. Het is de beste horrorfilm die ik in jaren heb gezien. En het is de meest intense! Het is eng van begin tot eind en het is ook verontrustend - op de best mogelijke manier."

Ontdek hier de programmatie van de film in je dichtstbijzijnde bioscoop.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Talk to Me

Talk to Me

Horror  Regie: Danny et Michael Philippou Met: Sophie Wilde, Joe Bird, Alexandra Jensen Een groep vrienden ontdekt een manier om geesten op te roepen met behulp van een eeuwenoude gebalsemde hand. Ze raken verslaafd aan de nieuwe sensatie, totdat één van hen te ver gaat en de deur naar de geestenwereld opent. De vrienden worden daaropvolgend achtervolgd door bovennatuurlijke visioenen... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: