Ash vs Evil Dead : Terugkeer van de coolste serie - Actueel Cinema

   - 

Sam Raimi (Drag Me to Hell) en zijn vrienden (Bruce Campbell/ Ash) brengen ons een mooie verrassing met Ash vs Evil Dead. Het doel is vanaf het begin al duidelijk : de fans krijgen een langverwacht vervolg op de bloederige franchise The Evil Dead en dus ook de avonturen van Ash… plots stopgezet in 1992 met de derde sequel : Army of the Dead.

Sam Raimi was het wel verschuldigd aan Ash : hij had er al een hele tijd niet meer naar omgekeken, dat om zich in meer commerciële films te lanceren (A Simple Plan, de Spider-Man saga…). Moe van de machine die Hollywood is, is hij de laatste jaren teruggekeerd naar een meer persoonlijke filmstijl met Drag Me to Hell en Oz the Great and Powerful.

Monsters en Ashbakken

Een ware lekkernij voor de amateurs van overdadige series, slechte smaak, bloed en overdreven humor… Ash vs Evil Dead is een frisse wind die doorheen het zo gelijkaardige tvlandschap waait. Slimmer en meer gewaagd dan From Dusk ‘til Dawn of nog Preacher, om er maar een paar op te noemen.

Op het net circuleren er ondertussen een paar foto’s die ons al doen watertanen. En er worden nieuwe namen aan de cast toegevoegd : Joel Tobeck (Westside), Lee Major (The Six Million Dollar Man) en Ted Raimi, de broer van Sam. Als het op de trailer aankomt zitten we al goed : onnozele gags, slijmerige monsters en tonnen hemoglobine. Yep, de retraite in Jacksonville was maar van korte duur…

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: