Evil Dead - Review Cinema

   - 

Toch heeft de jonge Uruguayaanse  regisseur Fede Alvarez (bekend bij de geek community voor zijn kortfilm Ataque de pànico) deze onmogelijke opdracht op zich genomen, weliswaar met de hulp van de oorspronkelijke kliek: Sam Raimi, Robert Tapert en Bruce Campbell… hoed af!

En ja, misschien is het resultaat niet echt origineel te noemen (sommige goede ideeën zijn duidelijk gepikt),  maar dat neemt niet weg dat liefhebbers van stromen bloed en angstaanjagende schminkeffecten hun hartje zullen ophalen. Er is degelijk werk geleverd, met oog voor detail, zodat je de draad van het verhaal niet kwijtraakt tijdens de vele duistere momenten.  

Bij dit bijna-succes krijgt u trouwens ook nog een aantal extra’s, niet spectaculair maar zeker interessant. Een aanrader!

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: