In Operation Fortune: Ruse de Guerre herenigen Guy Ritchie en Jason Statham zich in stijl! - Actueel Cinema

   - 

Na "Lock, Stock and Two Smoking Barrels","Snatch", "Revolver" en "Wrath of Man a.k.a. Cash Truck" is "Operation Fortune: Ruse de Guerre” de vijfde succesvolle samenwerking van Guy Ritchie en Jason Statham. In deze gloednieuwe spionage-actiekomedie zijn ook Aubrey Plaza, Bugzy Malone, Josh Hartnett, Cary Elwes en Hugh Grant present.

Internationale inlichtingendienst Five Eyes rekruteert MI6 agent Orson Fortune (Jason Statham) om de verkoop van een nieuwe, dodelijke wapentechnologie die de wereldorde dreigt te verstoren, te voorkomen. Samen met CIA agent Sarah Fidel (Aubrey Plaza) en Hollywoodster Danny Francesco (Josh Hartnett), zal Fortune moeten infiltreren in het netwerk van de steenrijke wapenhandelaar Greg Simmonds (Hugh Grant) en een ramp te zien voorkomen.

Guy Ritchie’s werk staat erom bekend brutaal en zéér gedurfd te zijn en veel donkere humor te bevatten. En dat is niet anders voor Operation Fortune: Ruse de Guerre. Een nieuw avontuur waar spionnen de wereld willen redden, maar dan op hun eigen “gekke” manier.

Operation Fortune: Ruse de Guerre, dé stijlvolle hereniging van Guy Ritchie en Jason Statham, verschijnt op 18 januari in de zalen. 

Ontdek hier de programmatie van Operation Fortune: Ruse de Guerre  in je dichtstbijzijnde bioscoop

 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Operation Fortune: Ruse de Guerre

Operation Fortune: Ruse de Guerre

Actie, Thriller  Regie: Guy Ritchie Met: Jason Statham, Aubrey Plaza, Hugh Grant Internationale inlichtingendienst Five Eyes rekruteert MI6 agent Orson Fortune (Jason Statham) om de verkoop van een nieuwe, dodelijke wapentechnologie die de wereldorde dreigt te verstoren, te voorkomen. Samen met CIA agent Sarah Fidel (Aubrey Plaza) en Hollywoodster Danny Francesco (Josh Hartnett)... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: