'Jojo Rabbit'-regisseur maakt twee Netflix-series rond Willy Wonka - Actueel Cinema

   - 

Taika Waititi werkt aan twee animatieseries voor Netflix over Willy Wonka, de eigenaar van de chocoladefabriek uit de 'Sjakie en de chocoladefabriek'-boeken van Roald Dahl.

 Eén van de series zal zich afspelen in de wereld van Sjakie en de chocoladefabriek, de andere zal draaien rond de Oempa Loempa's: het goedlachse dwergenvolk dat werkt in de fabriek van Wonka. Een releasedatum is nog niet vrijgegeven.

De series leiden een "intens partnershap" in tussen Netflix en de Roald Dahl Company, waarbij het streamingplatform nog meer verhalen van de geroemde Britse auteur onder handen zal nemen.

Waititi is dezer dagen hot in Hollywood, na het succes van Marvel-film 'Thor: Ragnarok' en de satirische oorlogsfilm 'Jojo Rabbit'. Die laatste leverde de Nieuw-Zeelander een Oscar op. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: